makfil και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 30, 2020, 14:04:16 μμΤο explorer του φτωχού. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο orient τα σπαειΠαράθεση από: unbreakable στις Μάρτιος 30, 2020, 13:42:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkεισαι τυχερος που εχεις αυτο το ρολοι, οι τιμες ειναι στο θεο
Το explorer του φτωχού. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Μη νομίζεις είχα αλλά 3 μέχρι να το βρω έτσι όπως ήθελα Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν του έχω βάλει τπτ άλλο. Αν κοπεί κάποια στιγμή το λουρί του ίσως του βάλω ένα Nato.Θα του πήγαινε το χακί λες;Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.