Giorgos_I και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα εσώκλειστοι
Παράθεση από: Spyoly στις Μάρτιος 26, 2020, 11:03:29 πμτι αντικατοπτρισμος ειναι αυτος!!Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Φυλακισμένοι μου καλημερες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βροχερές καλημέρες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: ftir στις Μάρτιος 26, 2020, 10:08:15 πμκαλημέρα εσώκλειστοιΠολυ ωραίο ποιο είναι;
Καταπληκτικό αυτό το Tudor.
...........τρια τηλεφωνα συν ενα που κρατω, τεσσερα.. και τεσσερα λαπτοπ.. καλωδιωμενoς οσο γινεται αυτες τις μερεςSent from my Redmi 7 using Tapatalk
Tudor.Δεν την ήξερα.. διάβασα εδώ μέσα είδα φωτό και μαγευτικα
Παράθεση από: Sgw στις Μάρτιος 26, 2020, 14:11:50 μμTudor.Δεν την ήξερα.. διάβασα εδώ μέσα είδα φωτό και μαγευτικαΚαλά, μόλις αρθούν τα μέτρα,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) πέρνα από τα κεντρικά του φόρουμ να πληρώσεις ..............προστιμο. Ακου δεν ήξερε την Tudor.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 26, 2020, 15:08:34 μμΠαράθεση από: Sgw στις Μάρτιος 26, 2020, 14:11:50 μμTudor.Δεν την ήξερα.. διάβασα εδώ μέσα είδα φωτό και μαγευτικαΚαλά, μόλις αρθούν τα μέτρα,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) πέρνα από τα κεντρικά του φόρουμ να πληρώσεις ..............προστιμο. Ακου δεν ήξερε την Tudor. Συμβαίνουν και στις καλλίτερες οικογένειες. Ας του χαρίσουμε το πρόστιμο γιά πρώτη φορά
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Μάρτιος 26, 2020, 16:01:34 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 26, 2020, 15:08:34 μμΠαράθεση από: Sgw στις Μάρτιος 26, 2020, 14:11:50 μμTudor.Δεν την ήξερα.. διάβασα εδώ μέσα είδα φωτό και μαγευτικαΚαλά, μόλις αρθούν τα μέτρα,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) πέρνα από τα κεντρικά του φόρουμ να πληρώσεις ..............προστιμο. Ακου δεν ήξερε την Tudor. Συμβαίνουν και στις καλλίτερες οικογένειες. Ας του χαρίσουμε το πρόστιμο γιά πρώτη φορά με μια επίπληξη
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.