trelovet και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα εσώκλειστοι
Καλημέρα με +4 κιλα
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 26, 2020, 10:34:09 πμΚαλημέρα με +4 κιλα περίμενε, ακόμα είναι νωρίς!..Ωραίο (Seiko 5;)
Καλημέρα Νίκο,πείραξα λίγο τη φωτο με τα φίλτρα και βγήκαν ποιο έντονα τα χρώματα...🤔
Φυλακισμένοι μου καλημερες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 26, 2020, 11:12:27 πμΦυλακισμένοι μου καλημερες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω παρατηρήσει ότι όλοι έχουμε συγκεκριμένο μέρος στο σπίτι για τις φωτογραφίες μας
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 26, 2020, 11:14:36 πμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 26, 2020, 11:12:27 πμΦυλακισμένοι μου καλημερες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω παρατηρήσει ότι όλοι έχουμε συγκεκριμένο μέρος στο σπίτι για τις φωτογραφίες μας Όπου έχει καλύτερο φώς!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.