Giorgos_I και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 23, 2020, 17:38:40 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Μάρτιος 23, 2020, 16:54:09 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 23, 2020, 16:30:56 μμΡολογαρα απλά!!! Μας έχετε τρελάνει όλους εσείς οι durιδεςΑπο τοτε που μου ρθε το Duro, δεν έχω φορέσει αλλο ρολόι.Δεν απορώ...Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμε το δερμάτινο λουρί κάθεται ακριβώς εκει που θέλω, οπως το θελω!
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάρτιος 23, 2020, 16:54:09 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 23, 2020, 16:30:56 μμΡολογαρα απλά!!! Μας έχετε τρελάνει όλους εσείς οι durιδεςΑπο τοτε που μου ρθε το Duro, δεν έχω φορέσει αλλο ρολόι.Δεν απορώ...Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 23, 2020, 16:30:56 μμΡολογαρα απλά!!! Μας έχετε τρελάνει όλους εσείς οι durιδεςΑπο τοτε που μου ρθε το Duro, δεν έχω φορέσει αλλο ρολόι.
Ρολογαρα απλά!!! Μας έχετε τρελάνει όλους εσείς οι durιδες
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι ρολογαρα ειναι αυτη!!, το πιο ωραιο Casio που εχω δει ποτε μου..
Παράθεση από: stefen στις Μάρτιος 23, 2020, 14:01:44 μμΠαράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 21, 2020, 14:36:24 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2020, 14:25:42 μμΈχεις αυτή τη ρολογαρα!?Ναι. Κάνει παρέα στις υπόλοιπες ρολογαρες. ( Η φωτό από το bn 0000 δεν είναι δική μου αλλά το έχω και αυτό εις διπλούν μαζί με το εταίρο ήμισυ ).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤης monocoque το κάγκελο...!Έχω μια αδυναμία στις monocoque κάσες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 21, 2020, 14:36:24 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2020, 14:25:42 μμΈχεις αυτή τη ρολογαρα!?Ναι. Κάνει παρέα στις υπόλοιπες ρολογαρες. ( Η φωτό από το bn 0000 δεν είναι δική μου αλλά το έχω και αυτό εις διπλούν μαζί με το εταίρο ήμισυ ).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤης monocoque το κάγκελο...!
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2020, 14:25:42 μμΈχεις αυτή τη ρολογαρα!?Ναι. Κάνει παρέα στις υπόλοιπες ρολογαρες. ( Η φωτό από το bn 0000 δεν είναι δική μου αλλά το έχω και αυτό εις διπλούν μαζί με το εταίρο ήμισυ ).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις αυτή τη ρολογαρα!?
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 23, 2020, 11:12:22 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτι ρολογαρα ειναι αυτη!!, το πιο ωραιο Casio που εχω δει ποτε μου..
Φοβερά κομμάτια και σήμερα! Μπράβο παιδιά! Αλέξανδρε η φωτό με την κούκλα και το Tag είναι σα να της λες, "αυτό θέλω, αν έρθει κανένας και το φοράει, ξέρεις τι να κανεις"
Πολύ ωραία τα ρολόγια σάς. Το duro που αναφέρατε κατάλαβα ποιο είναι. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα σωστά;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.