zikos και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 23, 2020, 15:49:23 μμΠαράθεση από: stefen στις Μάρτιος 23, 2020, 14:01:44 μμΠαράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 21, 2020, 14:36:24 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2020, 14:25:42 μμΈχεις αυτή τη ρολογαρα!?Ναι. Κάνει παρέα στις υπόλοιπες ρολογαρες. ( Η φωτό από το bn 0000 δεν είναι δική μου αλλά το έχω και αυτό εις διπλούν μαζί με το εταίρο ήμισυ ).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤης monocoque το κάγκελο...!Έχω μια αδυναμία στις monocoque κάσες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkTo seikο τι το θελες?Χαχαχαχαχα
Παράθεση από: stefen στις Μάρτιος 23, 2020, 14:01:44 μμΠαράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 21, 2020, 14:36:24 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2020, 14:25:42 μμΈχεις αυτή τη ρολογαρα!?Ναι. Κάνει παρέα στις υπόλοιπες ρολογαρες. ( Η φωτό από το bn 0000 δεν είναι δική μου αλλά το έχω και αυτό εις διπλούν μαζί με το εταίρο ήμισυ ).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤης monocoque το κάγκελο...!Έχω μια αδυναμία στις monocoque κάσες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: jimkar στις Μάρτιος 21, 2020, 14:36:24 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2020, 14:25:42 μμΈχεις αυτή τη ρολογαρα!?Ναι. Κάνει παρέα στις υπόλοιπες ρολογαρες. ( Η φωτό από το bn 0000 δεν είναι δική μου αλλά το έχω και αυτό εις διπλούν μαζί με το εταίρο ήμισυ ).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤης monocoque το κάγκελο...!
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 21, 2020, 14:25:42 μμΈχεις αυτή τη ρολογαρα!?Ναι. Κάνει παρέα στις υπόλοιπες ρολογαρες. ( Η φωτό από το bn 0000 δεν είναι δική μου αλλά το έχω και αυτό εις διπλούν μαζί με το εταίρο ήμισυ ).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις αυτή τη ρολογαρα!?
Supplies runBetter safe than sorry
Εγώ πάλι όταν φοράω αυτό νιώθω Duros
Ρολογαρα απλά!!! Μας έχετε τρελάνει όλους εσείς οι durιδες
Το όλο πλάνο μπορεί γενικά να χαρακτηριστεί ''50 αποχρώσεις του γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες''. Πολύ ωραία, αρμονική και χωρίς εξαλλοσύνες κάσα, συγχαρητήρια για την επιλογή.
Παράθεση από: criskalts στις Μάρτιος 23, 2020, 16:56:37 μμΤο όλο πλάνο μπορεί γενικά να χαρακτηριστεί ''50 αποχρώσεις του γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες''. Πολύ ωραία, αρμονική και χωρίς εξαλλοσύνες κάσα, συγχαρητήρια για την επιλογή.Χαχα καλό. Η αλήθεια είναι ότι και το αμάξι, είναι γκρι (ανοιχτό). Σας ευχαριστώ όλους.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giuseppe Busso στις Μάρτιος 23, 2020, 17:05:34 μμΠαράθεση από: criskalts στις Μάρτιος 23, 2020, 16:56:37 μμΤο όλο πλάνο μπορεί γενικά να χαρακτηριστεί ''50 αποχρώσεις του γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες''. Πολύ ωραία, αρμονική και χωρίς εξαλλοσύνες κάσα, συγχαρητήρια για την επιλογή.Χαχα καλό. Η αλήθεια είναι ότι και το αμάξι, είναι γκρι (ανοιχτό). Σας ευχαριστώ όλους.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στην πένα είναι!
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 23, 2020, 16:30:56 μμΡολογαρα απλά!!! Μας έχετε τρελάνει όλους εσείς οι durιδεςΑπο τοτε που μου ρθε το Duro, δεν έχω φορέσει αλλο ρολόι.
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάρτιος 23, 2020, 16:54:09 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 23, 2020, 16:30:56 μμΡολογαρα απλά!!! Μας έχετε τρελάνει όλους εσείς οι durιδεςΑπο τοτε που μου ρθε το Duro, δεν έχω φορέσει αλλο ρολόι.Δεν απορώ...Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.