0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....τώρα και με τον αποκλεισμό, μου' μεινε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 22, 2020, 19:55:44 μμ....τώρα και με τον αποκλεισμό, μου' μεινε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έτσι Γιώργο lock down με Rolex μόνο 👍👍👍😜
Παράθεση από: Sgw στις Μάρτιος 22, 2020, 16:40:53 μμΝαι και εγω Το λουρι ειναι το μαμα-Citizen με το butterfly clasp;;
Ναι και εγω
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 23, 2020, 11:12:22 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίος Μάριε! μια γνώμη για αυτό; DW-5750E-1ER
Ομαρφα και τα δυο.Πολυ συμπαθητικο αυτο Μαριε
Στην ουσία πρόκειται για ένα 5600 με στρογγυλό bezel. Ίδιες λειτουργίες κ ποιότητα.Το καλό είναι ότι κ τα δύο έχουν την ίδια κάσα. Εννοώ ίδιο σχέδιο.Αρα μπορείς να πάρεις ένα bezel για 5600 κ να του το βάλεις για αλλαγή όπως κ το αντίστροφο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 23, 2020, 11:38:11 πμΣτην ουσία πρόκειται για ένα 5600 με στρογγυλό bezel. Ίδιες λειτουργίες κ ποιότητα.Το καλό είναι ότι κ τα δύο έχουν την ίδια κάσα. Εννοώ ίδιο σχέδιο.Αρα μπορείς να πάρεις ένα bezel για 5600 κ να του το βάλεις για αλλαγή όπως κ το αντίστροφο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ Μάριε!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.