0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρολογάρα,ένα στίλβωμα και ένα leather strap και μετά θα είναι αλλού το ρολόϊ!Είδη είναι φοβερόΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπεραααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Helson είναι σίγουρα μία από τις πιο must κασες σε brass/bronze και με σταθερές πωλήσεις για όσα χρόνια κυκλοφορεί
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 22, 2020, 15:10:40 μμΚαλησπεραααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓειά σου Ελβετέ!Κομψός!Doberman?
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάρτιος 22, 2020, 15:58:22 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 22, 2020, 15:10:40 μμΚαλησπεραααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓειά σου Ελβετέ!Κομψός!Doberman? Ωχ τώρα το είδα το θηριο!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ας το δει λίγο ο .. ήλιος!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.