0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: carl στις Μάρτιος 06, 2018, 22:46:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚαλοφορετο να είναι Παναγιώτη! Πήρες ρολόι από πολύ καλό χέρι!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κυριακή με το Venus του πατέρα μου...αφού δεν το φοράει πλέον, κατασχέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες!Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτός ο σκύλος έκλεισε 22 χρόνια...Μπαταρία όριγκ στεγανοποίηση στην αντιπροσωπία και σκίσιμο...Ακόμα είναι μαζί μου...Πολλές φορές πολλά υλικά αγαθά χαλάνε γιατί δεν τα χρησιμοποιούμε για το λόγω που φτιάχτηκαν...Σου μιλάει μόνο του:"Βούτα με ρε Παναγιά μου"...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: spirosg75 στις Φεβρουάριος 25, 2018, 20:36:55 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κυριακή με το Venus του πατέρα μου...αφού δεν το φοράει πλέον, κατασχέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες!Sent from my iPhone using TapatalkΤωρα το ειδα φιλε,πολυ ομορφο ειναι και φαινεται σε πολυ καλη κατασταση!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: carl στις Μάρτιος 06, 2018, 22:46:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραιο ρολοι και καλοφορετο!Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.