KostisP και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσεις με τα casio εχετε κρυμμενα κατι κορωνατα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
7 φίλε μου...
Άψογος φιλεThink different..
+1000 οπως παντα!Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκοτώνει το εργαλείο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gmaras στις Μάρτιος 05, 2018, 21:53:03 μμΕσεις με τα casio εχετε κρυμμενα κατι κορωνατα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk...κάπου εδώ τα είχα βάλει .
Οσο για το λουρακι παιδια... Δεν αμφιβαλλω οτι του πηγαινουν, απλα ειμαι του μπρασελε...
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 05, 2018, 15:48:42 μμκαλησπέρα σας και καλη βδομάδα σε όλους ..... Ωραιο ρολοι + φωτο Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα σας και καλη βδομάδα σε όλους .....
Παράθεση από: gmaras στις Μάρτιος 05, 2018, 18:39:08 μμΟσο για το λουρακι παιδια... Δεν αμφιβαλλω οτι του πηγαινουν, απλα ειμαι του μπρασελε... Δικός μου άνθρωπος είναι αυτός.Μπρασελέ και μόνο, ειδικά σε τέτοια ρολόγια.
Καλημέρα από τη φύση με το ελαφρύτερο beaterάκι μου(80 gr)...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ παραλία βρε παιδιά!Έτσι, να παιρνουμε κουραγιοο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.