0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αιντε καλημερα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 16, 2017, 09:18:09 πμΚαλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think differentΚαλημέρα Γιωργο! Εξαιρετικο HAMI+NATO!
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Καλημέρα και καλή προ-Παρασκευή !Μήνας Ενφια και εφορίας όποτε τι μας χρειάζεται; Το ρολόι με το απαραίτητο complication !!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 16, 2017, 12:02:57 μμΩραιο! Δειχνει πολυ ποιοτικο και μου αρεσει η κοκκινη λεπτομερια του δευτερολεπτοδεικτη!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 16, 2017, 14:28:57 μμΟι φωτο σου απο αυτο το ρολοι,εχουν καταστρεψει κοσμο!
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 16, 2017, 12:02:57 μμΔιά ζώσης είναι καλλίτερο ..και σου πάει!
Ενα ρολοι που παντα μου αρεσε,ποτε ομως δεν αποκτησα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.