0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 16, 2017, 15:13:50 μμΚαλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦωτησες τη σημερινη μαυρίλα!
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 16, 2017, 09:00:15 πμΑιντε καλημερα! σου αρεσουν τα μπλε dial ..... ...ολα σου τα ρολογια ενα και ενα!!!!
Αιντε καλημερα!
Καλησπέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 16, 2017, 09:18:09 πμΚαλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think differentπολυ καλο!!!!
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Think different
Παράθεση από: gmaras στις Νοέμβριος 16, 2017, 14:31:40 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 16, 2017, 14:28:57 μμΡολογαρα και φωτογραφιαρα!+1Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 16, 2017, 14:28:57 μμΡολογαρα και φωτογραφιαρα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.