dkon, KostisP, jimkar και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 03, 2017, 15:14:05 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk24ωρο (διπλό), λευκό, με ξεχωριστό δικό του χαρακτήρα και που να παίρνει και λουράκια, δεν βρίσκεται άλλο.Definitely keeper, Νικόλα!! Προσωπικά, μου αρέσει και ΠΟΛΥ!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπεραααα ... ticino κουρδιστο
Απογευματινή αλλαγή λόγω καιρού!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 03, 2017, 15:38:32 μμΑπογευματινή αλλαγή λόγω καιρού!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Διογένη, βλέπω και την βίλα από πίσω
Καλημέρα και καλή εβδομαδα (φωτο απο το σαββατο, υστερα απο αρκετο καιρο βγηκε το Τιssot βολτα..)photo share
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καινούργιο κοσκινακι μου.Μακαρι να μπορούσα να αποτυπώσω το χρώμα του καντραν. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλησπέρα σας .... και καλή βδομάδα σε όλους ....
Καλημέρες κι από εδώ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.