0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....και εγώ σε παρακολουθούσα από το ορεινό παρατηρητήριο. forum image hosting
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάιος 30, 2017, 23:03:14 μμΉρθε το καλοκαίρι? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using TapatalkΣ εμένα μ αρέσει πολύ.
Ήρθε το καλοκαίρι? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 30, 2017, 23:08:50 μμΤο λευκό καντράν σηκώνει πολύ παιχνίδι με ΝΑΤΟΤο ΝΑΤΟ θα σου στείλω να σε βομβαρδίσει.
Το λευκό καντράν σηκώνει πολύ παιχνίδι με ΝΑΤΟ
Ο Ρώσος ο σκύλος με σπασμένο γυαλί σας καλημερίζει παραμένοντας αδιάβροχος!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ingenieur 3228 today.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Μάιος 29, 2017, 16:00:40 μμκαλησπέρα σας .... και καλή βδομάδα σε όλους ....Το θέλω!
καλησπέρα σας .... και καλή βδομάδα σε όλους ....
Καλημέρα! Υπέροχη ημέρα σήμερα και προ-Παρασκευη! Και καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ωραίο ρολόι το σκέφτομαι και εγώ για κάποια στιγμή στο μέλλον αν μειώσω τον αριθμό και άλλο
....χωρίς λόγια !upload image online free
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 02, 2017, 10:36:06 πμΚαλημέρα!Προβλέπεται πολύ χρώμα το τριήμερο οπότε σήμερα κάτι απλό για αποτοξίνωση!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ καλό Αντώνη
Καλημέρα!Προβλέπεται πολύ χρώμα το τριήμερο οπότε σήμερα κάτι απλό για αποτοξίνωση!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 03, 2017, 15:14:05 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk24ωρο (διπλό), λευκό, με ξεχωριστό δικό του χαρακτήρα και που να παίρνει και λουράκια, δεν βρίσκεται άλλο.Definitely keeper, Νικόλα!! Προσωπικά, μου αρέσει και ΠΟΛΥ!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μη του τα λες αυτά, τα καλά του ρολόγια τα βγάζει στις αγγελίες...
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 02, 2017, 23:05:45 μμ....χωρίς λόγια !upload image online freeΜόνο αυτό το ρολόι έπρεπε να φόραγες (άντε και το σιτιζεν )
Παράθεση από: diomidis στις Ιούνιος 03, 2017, 17:34:10 μμΚαλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν βρεις το μπρασελε του, παρτο. Είναι άλλο ρολόι το ΑΤ με μπρασελέ, trust me
Καλησπερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.