0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι μηχανικός σε εργοστάσιο οπότε τραβάει πολλά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ανθρακικό ασβέστιο και σκόνες απο πλαστικά.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, όπως τα λες σκυλί και πολύ άνετο για τις ατέλειωτες ώρες στη δουλειά.
Παράθεση από: Dimtzi στις Φεβρουάριος 26, 2012, 10:44:31 πμΠανό αυτο έκανα πηρα δυο για να υπάρχουν και ένα ζευγάρι spring bars για rubber.Αυτο δεν το ηξεραΕιναι αλλα για τα rubber?
Πανό αυτο έκανα πηρα δυο για να υπάρχουν και ένα ζευγάρι spring bars για rubber.
Τον τελευταίο καιρό, Vostok Amphibia 1967...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μήνας (μπορεί και χρόνος ) του μέλιτος με το tissot Navigator με Lemania 1343(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα Max Φίλε τι ρολογάρες είναι αυτές? Το Ρωσάκι σου το limited φοράει λογικά 3133 έτσι? Μοιάζει σε Strela μπορώ να πω...καταπληκτικό φίλε να το χαίρεσαι, και η φωτό πολύ καλή. Την καλημέρα μου,Αλέξανδρος
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 27, 2012, 10:15:57 πμΚαλημέρα Max Φίλε τι ρολογάρες είναι αυτές? Το Ρωσάκι σου το limited φοράει λογικά 3133 έτσι? Μοιάζει σε Strela μπορώ να πω...καταπληκτικό φίλε να το χαίρεσαι, και η φωτό πολύ καλή. Την καλημέρα μου,Αλέξανδρος Αλεξανδρε επεσες μέσα χαιρομαι που σου αρεσει
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.