0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maxfuels στις Φεβρουάριος 27, 2012, 10:21:23 πμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 27, 2012, 10:15:57 πμΚαλημέρα Max Φίλε τι ρολογάρες είναι αυτές? Το Ρωσάκι σου το limited φοράει λογικά 3133 έτσι? Μοιάζει σε Strela μπορώ να πω...καταπληκτικό φίλε να το χαίρεσαι, και η φωτό πολύ καλή. Την καλημέρα μου,Αλέξανδρος Αλεξανδρε επεσες μέσα χαιρομαι που σου αρεσει Αν είναι open back βάλε καμιά φωτό να πάρουμε λίγο μάτι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 27, 2012, 10:15:57 πμΚαλημέρα Max Φίλε τι ρολογάρες είναι αυτές? Το Ρωσάκι σου το limited φοράει λογικά 3133 έτσι? Μοιάζει σε Strela μπορώ να πω...καταπληκτικό φίλε να το χαίρεσαι, και η φωτό πολύ καλή. Την καλημέρα μου,Αλέξανδρος Αλεξανδρε επεσες μέσα χαιρομαι που σου αρεσει
Καλημέρα Max Φίλε τι ρολογάρες είναι αυτές? Το Ρωσάκι σου το limited φοράει λογικά 3133 έτσι? Μοιάζει σε Strela μπορώ να πω...καταπληκτικό φίλε να το χαίρεσαι, και η φωτό πολύ καλή. Την καλημέρα μου,Αλέξανδρος
Kαλημέρα σας . Για σήμερα BURAN Chronograph Limit edition no. 300 /600
Πανέρι με GM GREEN STRAPS. Δώρο του φίλου Γιώργου πριν αρκετό καιρό...ήρθε η ώρα να φορεθεί στο σωστό ρολόϊ :-) Γιώργαρε σε ευχαριστώ Φιλικά Γιώργος
Classic...
dragon εισαι καλλιτεχνης
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.