Speedster356 και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Απρίλιος 06, 2017, 10:38:44 πμΚαλημέρες!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
...καλορίζικο λοιπόν, καλές ώρες να σου δείχνει.Σκοπεύεις να το βρέχεις ? Εχει σήμανση 100-200 κλπ ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άλλος ένας Ιάπωνας στην συλλογή... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: commando στις Απρίλιος 06, 2017, 15:26:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Άλλος ένας Ιάπωνας στην συλλογή... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπ τους ομορφοτερους κουορτζ χρονογραφους της σεικο, sna411, κωδικος που δεν ξεχνιεται καθως μου αρεσει στο λευκο-μπλε του (-413)...Το χει συναδελφος μου καμια δεκαετια και βαλε (το 413), το μονο του θεμα ειναι πως με τον καιρο χαλαρωνουν οι βιδες των μπουτον κι συνεχως τις σφιγγει...Οποτε προσοχη!! Α και καλοφορετο με υγεια, σουπερ αγορα!!
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 07, 2017, 09:25:09 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΦοβερή φωτό!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.