0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jb στις Απρίλιος 07, 2017, 20:55:48 μμάντε και πιο επίσημα πλέον με την πρώτη φωτογραφία μου. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !image upload freeΥΓ λόγω κεκτημένης ταχύτητας το είχα αναρτήσει σε άλλο νήμα. την τύφλα μου Καταπληκτικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....
άντε και πιο επίσημα πλέον με την πρώτη φωτογραφία μου. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !image upload freeΥΓ λόγω κεκτημένης ταχύτητας το είχα αναρτήσει σε άλλο νήμα. την τύφλα μου
Παράθεση από: harolagoha στις Απρίλιος 07, 2017, 21:37:23 μμΠαράθεση από: jb στις Απρίλιος 07, 2017, 20:55:48 μμάντε και πιο επίσημα πλέον με την πρώτη φωτογραφία μου. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !image upload freeΥΓ λόγω κεκτημένης ταχύτητας το είχα αναρτήσει σε άλλο νήμα. την τύφλα μου Καταπληκτικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..... μηχανη?
Τρομερή επιλογή στα χρήματά του
καλημέρα σας ας προσγειωθούμε στην Ελληνική πραγματικότητα ... με ένα ταπεινό 5αρακι ....
Παράθεση από: capt-dim στις Απρίλιος 08, 2017, 11:58:40 πμκαλημέρα σας ας προσγειωθούμε στην Ελληνική πραγματικότητα ... με ένα ταπεινό 5αρακι .... Πανέμορφο!
Καλημέρα!Είπα να βγάλω μία βόλτα το θηρίο...😁😁😁😁(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Απρίλιος 08, 2017, 12:19:33 μμΚαλημέρα!Είπα να βγάλω μία βόλτα το θηρίο...😁😁😁]...δαγκώνει το βραχιόλι ?
Καλημέρα!Είπα να βγάλω μία βόλτα το θηρίο...😁😁😁]
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.