marsta και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: donpaganistis στις Μάρτιος 28, 2017, 13:22:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μπύρα την Πέμπτη στα Μελίσσια.Άντε οργανωθείτε!
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 28, 2017, 17:03:20 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 28, 2017, 15:11:11 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 28, 2017, 14:53:35 μμΑπό προχθές που το έβγαλα, το χειροκουρδίζω, το αφήνω dial up, και το παρακολουθώ.Εχει αρχίσει να χάνει παραπάνω. Σχεδόν 2 λεπτά !Στις τρείς εβδομάδες, 2 λεπτά και 10 δεύτερα. Dial up από το Σάββατο !Σε ποια θέση κερδίζει υποτίθεται ? Να το δοκιμάσω την τελευταία εβδομάδα της μέτρησης ?Dial up συνηθως.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι πως εχει μεγαλες αποκλισεις με καλο ομως μεσο ορο.Ειναι στην αρχή ακομα......ο gavromitsos, ψάχνει βαρίδια για τις πετονιές στο ψάρεμα ! Λές ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 28, 2017, 15:11:11 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 28, 2017, 14:53:35 μμΑπό προχθές που το έβγαλα, το χειροκουρδίζω, το αφήνω dial up, και το παρακολουθώ.Εχει αρχίσει να χάνει παραπάνω. Σχεδόν 2 λεπτά !Στις τρείς εβδομάδες, 2 λεπτά και 10 δεύτερα. Dial up από το Σάββατο !Σε ποια θέση κερδίζει υποτίθεται ? Να το δοκιμάσω την τελευταία εβδομάδα της μέτρησης ?Dial up συνηθως.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι πως εχει μεγαλες αποκλισεις με καλο ομως μεσο ορο.Ειναι στην αρχή ακομα...
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 28, 2017, 14:53:35 μμΑπό προχθές που το έβγαλα, το χειροκουρδίζω, το αφήνω dial up, και το παρακολουθώ.Εχει αρχίσει να χάνει παραπάνω. Σχεδόν 2 λεπτά !Στις τρείς εβδομάδες, 2 λεπτά και 10 δεύτερα. Dial up από το Σάββατο !Σε ποια θέση κερδίζει υποτίθεται ? Να το δοκιμάσω την τελευταία εβδομάδα της μέτρησης ?
Από προχθές που το έβγαλα, το χειροκουρδίζω, το αφήνω dial up, και το παρακολουθώ.Εχει αρχίσει να χάνει παραπάνω. Σχεδόν 2 λεπτά !
Πολύ καλημέρα σας.!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 28, 2017, 13:12:54 μμΠολύ καλημέρα σας.!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο ρε συ!!!!Θέλω οπωσδήποτε να το δω από κοντά!!!!
Είναι πολύ όμορφο. Αν δεν ήμουν αυστηρός με τα μπρασελέ θα το έπαιρνα αλλά θα αδικηθεί το ρολόι.Στην υποδοχή του grail σήμερα λοιπόν έχουμε..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Seiko και σήμερα φυσικά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.