0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανέμορφο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα (κανονικά οι Τετάρτες πρέπει να καταργηθούν δια νόμου...Κατευθείαν από Τρίτη σε ΠέμπτηΠαρασκευή)..
Ας το δούμε και με rubber όμως μέχρι να καθαρίσει το μπρασελέ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: arvac στις Μάρτιος 29, 2017, 14:22:45 μμΠολύ όμορφο!!!
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 29, 2017, 13:37:03 μμΚαλημέρα (κανονικά οι Τετάρτες πρέπει να καταργηθούν δια νόμου...Κατευθείαν από Τρίτη σε Πέμπτη)Πολύ ωραίος ο ναυτίλος Αντουάν.
Καλημέρα (κανονικά οι Τετάρτες πρέπει να καταργηθούν δια νόμου...Κατευθείαν από Τρίτη σε Πέμπτη)
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 29, 2017, 15:43:34 μμΠαράθεση από: arvac στις Μάρτιος 29, 2017, 14:22:45 μμΠολύ όμορφο!!!Ωπα, Κοσμά, τώρα το είδα.. Άπαιχτο το ρωσοhulk!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Seiko και σήμερα φυσικά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: carl στις Μάρτιος 29, 2017, 11:21:58 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιαχρονικό ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.