trelovet και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεσημεριανή αλλαγή!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Μου τη δινει να δουλευω και τα σαββατοκυριακα.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Κυριακή σε όλους!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 29, 2017, 17:43:11 μμΜεσημεριανή αλλαγή!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkκαλοοο
Παράθεση από: npg στις Ιανουάριος 29, 2017, 15:36:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίο!!!Είναι με συνεχή κίνηση?
Αυτο το bulova πολυ μου αρεσει
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 29, 2017, 12:42:35 μμΚαλή Κυριακή σε όλους!!Sent from my iPhone using TapatalkΦανταστικό!
Καλή Κυριακή σε όλους!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 29, 2017, 17:47:07 μμΠαράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 29, 2017, 17:43:11 μμΜεσημεριανή αλλαγή!!Sent from my iPhone using Tapatalkκαλοοο+1000
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 29, 2017, 17:43:11 μμΜεσημεριανή αλλαγή!!Sent from my iPhone using Tapatalkκαλοοο
Μεσημεριανή αλλαγή!!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.