0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι, αλλά όταν προέκυψε η ευκαιρία, είδες ;χτύπα τώρα το κεφάλι σου και εσύ και εγώ μαζί
Πρέπει να το πουλήσω αυτό το ρολόι, όλο αυτό φοράω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 26, 2017, 15:42:30 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 26, 2017, 15:41:00 μμΠολύ καλή!... σε ευχαριστώ Πέτρο .... και μια με την σωστή εστίαση ....
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 26, 2017, 15:41:00 μμΠολύ καλή!
Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: eisenberg στις Ιανουάριος 28, 2017, 15:28:41 μμSent from my iPad using TapatalkΑυτο δεν θελει 1-1 επανέκδοση?
Μου τη δινει να δουλευω και τα σαββατοκυριακα.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Ιανουάριος 29, 2017, 11:28:25 πμΜου τη δινει να δουλευω και τα σαββατοκυριακα.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤουλάχιστον έχεις ωραία παρέα Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 28, 2017, 13:44:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραίος ! Πρέπει να βρώ και τα προσπέκτ !
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.