0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:43:21 πμΠαράθεση από: STF στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:56:04 πμΚαλημέρα στην όμορφη παρέα μας!Στεφανε, πολυ "γεματο" ρολοι....τουμπανο!!...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:56:04 πμΚαλημέρα στην όμορφη παρέα μας!Στεφανε, πολυ "γεματο" ρολοι
Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας!
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:28:11 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιομήδη, elegant καντράν! Ωραίις!
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιώργη, να χαίρεσαι την Κατερίνα σου και τις υπόλοιπες κοριτσάρες σου!!Γρηγόρη, έχεις φοβερά ρολόγια φίλε. Το pan-europe το έχω φορέσει και ξέρω τι ρολογάρα είναι!Γιώργο, το μεσημέρι χτύπα μια πιτσούλα να στανιάρεις.(εγώ, αυτό θα έκανα..).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:28:11 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολυ δυνατό!!GK iPhone
Καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2016, 12:06:29 μμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:28:11 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολυ δυνατό!!GK iPhoneΠροεδρικό ρολόι. Να το χαίρεσαι .
join in the crown club ....!!!!
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:28:11 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ γιαγια της συζυγου μου:"Μμμμ, δεν το βλεπω και πολυ καλο Χαρη, ειναι καλη μαρκα;; Στο νερο μπαινει;; Προτιμω το q&q που μου πηρε ο Γιωργακης (ο υιος της) με 30€ απ το αεροδρομιο στη Γερμανια.."Ευτυχισμενη ηλικια!! Κατα τ´αλλα πολυ καλο, αν και το γκρι σαν χρωμα ειναι δυσκολο, στην προκειμενη εδεσε τελεια!
καλοριζικο!εντυπωσεις?πρωτο χερι?
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:05:39 πμΚαλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΠολυ καλο!! Πλεον σε μπλε βγαινει;; Ή μονο μαυρο και ασημι dial?
Καλημέρα σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.