mic και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κριμα! Υπεροχα και τα τρια χρωματα..Καπου το ειδα με μπορντω λουρακι και μου φυγε η σιαγωνα!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
join in the crown club ....!!!!
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:24:26 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες και χρονια πολλα στις Κατερίνες μας!GK iPhoneΡΟΛΟΓΑΡΑ Γιωργο!!.....να τις χαιρεσαι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες και χρονια πολλα στις Κατερίνες μας!GK iPhone
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εργασια και χαρα.....Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:28:11 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) επειδη απλα εχεις εκπληρωσει τα ονειρα καθε ωρογοφιλου
Η γιαγια της συζυγου μου:"Μμμμ, δεν το βλεπω και πολυ καλο Χαρη, ειναι καλη μαρκα;; Στο νερο μπαινει;; Προτιμω το q&q που μου πηρε ο Γιωργακης (ο υιος της) με 30€ απ το αεροδρομιο στη Γερμανια.."Ευτυχισμενη ηλικια!! Κατα τ´αλλα πολυ καλο, αν και το γκρι σαν χρωμα ειναι δυσκολο, στην προκειμενη εδεσε τελεια!
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 25, 2016, 16:01:43 μμΗ γιαγια της συζυγου μου:"Μμμμ, δεν το βλεπω και πολυ καλο Χαρη, ειναι καλη μαρκα;; Στο νερο μπαινει;; Προτιμω το q&q που μου πηρε ο Γιωργακης (ο υιος της) με 30€ απ το αεροδρομιο στη Γερμανια.."Ευτυχισμενη ηλικια!! Κατα τ´αλλα πολυ καλο, αν και το γκρι σαν χρωμα ειναι δυσκολο, στην προκειμενη εδεσε τελεια!photo hosting sites
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 25, 2016, 18:00:11 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 25, 2016, 16:01:43 μμΗ γιαγια της συζυγου μου:"Μμμμ, δεν το βλεπω και πολυ καλο Χαρη, ειναι καλη μαρκα;; Στο νερο μπαινει;; Προτιμω το q&q που μου πηρε ο Γιωργακης (ο υιος της) με 30€ απ το αεροδρομιο στη Γερμανια.."Ευτυχισμενη ηλικια!! Κατα τ´αλλα πολυ καλο, αν και το γκρι σαν χρωμα ειναι δυσκολο, στην προκειμενη εδεσε τελεια!photo hosting sitesΕίσαι τρελο τρολ όμως!
Black dial Friday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 25, 2016, 18:01:21 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 25, 2016, 18:00:11 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 25, 2016, 16:01:43 μμΗ γιαγια της συζυγου μου:"Μμμμ, δεν το βλεπω και πολυ καλο Χαρη, ειναι καλη μαρκα;; Στο νερο μπαινει;; Προτιμω το q&q που μου πηρε ο Γιωργακης (ο υιος της) με 30€ απ το αεροδρομιο στη Γερμανια.."Ευτυχισμενη ηλικια!! Κατα τ´αλλα πολυ καλο, αν και το γκρι σαν χρωμα ειναι δυσκολο, στην προκειμενη εδεσε τελεια!photo hosting sitesΕίσαι τρελο τρολ όμως!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.