0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 24, 2016, 22:46:11 μμΔηλητηρίαση από πίτσα ρε φίλε.Καλά που έχω το φιλαράκι στο χέρι γιατί με παράτησαν όλοι. Και στα χρώματα της ευρωπαϊκής ομάδας λέμε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Γιωργο περαστικα, το ιδιο επαθε φιλαρακι μου παλι απο πιτσα..Τι σκατα βαζουν μεσα ρε γαμ@το..
Δηλητηρίαση από πίτσα ρε φίλε.Καλά που έχω το φιλαράκι στο χέρι γιατί με παράτησαν όλοι. Και στα χρώματα της ευρωπαϊκής ομάδας λέμε(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες και χρονια πολλα στις Κατερίνες μας!GK iPhone
Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας!
Buongiorno, ragazzi! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σετάρισμα, later.
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:24:26 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες και χρονια πολλα στις Κατερίνες μας!GK iPhoneΡΟΛΟΓΑΡΑ Γιωργο!!.....να τις χαιρεσαι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 25, 2016, 11:28:11 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα λογια ειναι περιττα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:56:04 πμΚαλημέρα στην όμορφη παρέα μας!Στεφανε, πολυ "γεματο" ρολοι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες και χρονια πολλα στις Κατερίνες μας!GK iPhone
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:56:04 πμΚαλημέρα στην όμορφη παρέα μας!Αν και λιγο off dress..... υπεροχο ρολοιGK iPhone
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.