0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:55:21 μμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:50:30 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:32:23 μμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 21:16:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ ωραίο! Το βούρτσισμα όλα τα λεφτά!Συμφωνω,δες τωρα μια τρυπιτσα πιυ του εκανα πανω απο τις 11.Μου ειπα στην αντιπρ.θα βουρτσισουν ξανα ολο το bezel για να εξαφανιστειΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣαλονάτο ρολόι, δεν έκανε / κάνει για τον δικό μου τρόπο ζωής ( ....όσο αντέχω ακόμα ).Ουτε σκληρή χρήση, ούτε νερά, χιόνια, βουνά, κλπ.Την τρύπα πώς την έκανες ? Υποτίθεται ότι είναι μασίφ, πως έκανε τρύπα ? Το "καρφωσα" στο χερουλι μιας πορταςΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:50:30 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:32:23 μμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 21:16:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ ωραίο! Το βούρτσισμα όλα τα λεφτά!Συμφωνω,δες τωρα μια τρυπιτσα πιυ του εκανα πανω απο τις 11.Μου ειπα στην αντιπρ.θα βουρτσισουν ξανα ολο το bezel για να εξαφανιστειΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣαλονάτο ρολόι, δεν έκανε / κάνει για τον δικό μου τρόπο ζωής ( ....όσο αντέχω ακόμα ).Ουτε σκληρή χρήση, ούτε νερά, χιόνια, βουνά, κλπ.Την τρύπα πώς την έκανες ? Υποτίθεται ότι είναι μασίφ, πως έκανε τρύπα ?
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:32:23 μμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 21:16:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ ωραίο! Το βούρτσισμα όλα τα λεφτά!Συμφωνω,δες τωρα μια τρυπιτσα πιυ του εκανα πανω απο τις 11.Μου ειπα στην αντιπρ.θα βουρτσισουν ξανα ολο το bezel για να εξαφανιστειΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 21:16:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ ωραίο! Το βούρτσισμα όλα τα λεφτά!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 22, 2016, 00:04:19 πμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 22, 2016, 00:00:29 πμΠαντως ολα τα ρολογια φθηνα η ακριβα πρεπει να τα φοραμε καθε μερα,να τα χαρουμεΣυμφωνεις;;;Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 22, 2016, 00:00:29 πμΠαντως ολα τα ρολογια φθηνα η ακριβα πρεπει να τα φοραμε καθε μερα,να τα χαρουμε
Παντως ολα τα ρολογια φθηνα η ακριβα πρεπει να τα φοραμε καθε μερα,να τα χαρουμε
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 22, 2016, 01:21:36 πμΕδω Θεσσαλονικη τιποτα... Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:59:02 μμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:50:30 μμ...κανονικά, γεμίζεται με κόλληση με αδρανή αέρια, και μετά περνάει ανόπτηση και βουρτσίζεται. Ενα "φλουδάκι", θα το χάσει, αλλά όχι πολύ.Τι ειπες τωρα!! Ξερεις και απο μεταλλουργικα θεματα; Ωραιος Γιωργο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χάρη, είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός, με 5 εργασιακά χρόνια σε Ναυπηγεία και Ναυτιλία, 33 σε εργοστάσια κατασκευής, τα 3 σε μεταλλικές κατασκευές, και 6 ( ελαφρώς παράλληλα ) σε τεχνικά γραφεία, κατασκευές κλπ.MIG - TIG και κράματα, χυτήρια και επισκευές, ηλώσεις και συγκολλήσεις, επιμεταλλώσεις και ρεκτιφιέ, ήταν ψωμοτύρι. Χώρια οι σπηλαιώσεις Χώρια τα ΜΒΑ διοίκησης, Logistics - Supply Chain, και κάποια άλλα εμπορικά και TPM, TQM, 5S, κλπ. Και ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ. Δεν με χάλασε η γραβάτα. Στην ποίηση δεν έχω πτυχίο, και αυτό ............φαίνεται ( ...εμείς, την βολέψαμε. Τα παιδιά μας τι θα γίνουν ? 0
Εδω Θεσσαλονικη τιποτα... Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:59:02 μμΠαράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:50:30 μμ...κανονικά, γεμίζεται με κόλληση με αδρανή αέρια, και μετά περνάει ανόπτηση και βουρτσίζεται. Ενα "φλουδάκι", θα το χάσει, αλλά όχι πολύ.Τι ειπες τωρα!! Ξερεις και απο μεταλλουργικα θεματα; Ωραιος Γιωργο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 23:50:30 μμ...κανονικά, γεμίζεται με κόλληση με αδρανή αέρια, και μετά περνάει ανόπτηση και βουρτσίζεται. Ενα "φλουδάκι", θα το χάσει, αλλά όχι πολύ.
Καλημέρες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Σ ευχαριστώ πολύ! Δώσε φωτο με την κομματαρα σου!!!Transmitted through private SATCOM
Πανέμορφο!Transmitted through private SATCOM
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.