TATAR και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: unbreakable στις Νοέμβριος 21, 2016, 13:29:55 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)6900 λογους για να το προτιμησεις!! Εχω το ιδιο σε tough solar και δεν εχει βγει απ το χερι μου 2 βδομαδες...
Παράθεση από: harolagoha στις Νοέμβριος 21, 2016, 12:57:13 μμΡε παιδια απο ποτε στολιζουμε το δεντρο; Χθες με ζαλισε η γυναικα και επειδη βαριομουν της ειπα πως ειναι ακομα νωρις..Εχει ξεκινησει το στολισμα; Αφου τα jumbo δεν εχουν ξεκινησει την χαρακτηριστικη count down διαφημιση.. Άμα εχεις 3 παιδια σπίτι Χαρη μου το στολίζεις και απο τον Οκτώβρη GK...
Ρε παιδια απο ποτε στολιζουμε το δεντρο; Χθες με ζαλισε η γυναικα και επειδη βαριομουν της ειπα πως ειναι ακομα νωρις..Εχει ξεκινησει το στολισμα; Αφου τα jumbo δεν εχουν ξεκινησει την χαρακτηριστικη count down διαφημιση..
Καλή εβδομάδα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 21, 2016, 15:53:36 μμΚαλή εβδομάδα!Πολυ ωραια φωτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή εβδομάδα!
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 21, 2016, 15:53:36 μμΚαλή εβδομάδα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOMΩραιο ρολοι φιλεGK...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Νοέμβριος 21, 2016, 21:16:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk... τα δίνω όλα ... για αυτό το ρολόι ... καταπληκτικό ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) να το χαίρεσαι ... και πάντα καλές ώρες ....!!!!
Το καλοκαιρι που ρωτησα στη Μυκονο το ειχαν 17.100...και ηταν το πιο φθηνο τους αν θυμαμαι καλα..Τα 100 τα ειχα μου ελειπαν τα αλλα ψιλα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.