0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 15, 2016, 08:55:05 πμΚαλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..Ωραιο συνολο φιλε.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK..
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 14, 2016, 23:14:40 μμΠαράθεση από: k.pafis στις Νοέμβριος 14, 2016, 20:53:13 μμΌτι πιο όμορφο έχω φορέσει και τραβάει χρόνο στο καρπό μου!Πάρα πολύ όμορφο Αποστόλη!!!!!Να το χαίρεσαι!!!!Είναι καταπληκτικό ρολόι, σε όλα του!+1000
Παράθεση από: k.pafis στις Νοέμβριος 14, 2016, 20:53:13 μμΌτι πιο όμορφο έχω φορέσει και τραβάει χρόνο στο καρπό μου!Πάρα πολύ όμορφο Αποστόλη!!!!!Να το χαίρεσαι!!!!Είναι καταπληκτικό ρολόι, σε όλα του!
Ότι πιο όμορφο έχω φορέσει και τραβάει χρόνο στο καρπό μου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θέλει γυαλισματάκι?
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 15, 2016, 13:26:47 μμΘέλει γυαλισματάκι? Εχει λιγα επιφανειακα hairlines,αναμενομενο για ενα ρολοι του 1968.Οι ακμες της κασας ειναι εξαιρετικες οπως τις εφτιαξε η μαμα Seiko.Το γυαλισες=το κατεστρεψες,τοσο αισθητικα οσο και σαν αξια.
Το ρολόι είναι ΑΠΙΘΑΝΟ, έτσι όπως είναι!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Iνβικτα σήμερα, για τον φίλο Αντώνη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: eisenberg στις Νοέμβριος 15, 2016, 13:21:46 μμSent from my iPhone using TapatalkΌμορφο dial + κάσα!Θέλει γυαλισματάκι?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.