Wolf- και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει λιγα επιφανειακα hairlines,αναμενομενο για ενα ρολοι του 1968.Οι ακμες της κασας ειναι εξαιρετικες οπως τις εφτιαξε η μαμα Seiko.Το γυαλισες=το κατεστρεψες,τοσο αισθητικα οσο και σαν αξια.
καλησπέρα σας ...
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 15, 2016, 14:35:45 μμκαλησπέρα σας ... ...το έβαλες για την υπερσελήνη ?Αυτό το ρολόι μετράει στο σύμπαν. Τι Rolex, τι PP, τι Vacheron. Ολα πίσω του τ'αφήνει.
Iνβικτα σήμερα, για τον φίλο Αντώνη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωωωω! Τι χρωμα dial ειν αυτό?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πανέμορφο, Νικόλα!!Χρώματα, δεικτών+καντράν+ημερομηνίας= ο τέλειος συνδυασμός!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 15, 2016, 14:07:18 μμΩωωω! Τι χρωμα dial ειν αυτό?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν μπορώ να το φωτογραφίσω καλά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:28:06 μμΠανέμορφο, Νικόλα!!Χρώματα, δεικτών+καντράν+ημερομηνίας= ο τέλειος συνδυασμός!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Eυχαριστώ πολύ Σπύρο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:36:47 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 15, 2016, 14:07:18 μμΩωωω! Τι χρωμα dial ειν αυτό?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν μπορώ να το φωτογραφίσω καλά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:28:06 μμΠανέμορφο, Νικόλα!!Χρώματα, δεικτών+καντράν+ημερομηνίας= ο τέλειος συνδυασμός!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Eυχαριστώ πολύ Σπύρο!Η μεγαλη μου αδυναμία!!!!!!!Ξερεις εσυGK...
Και τι λέει εκεί ? Ανοίγει από μπροστά ?
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:47:21 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:36:47 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 15, 2016, 14:07:18 μμΩωωω! Τι χρωμα dial ειν αυτό?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν μπορώ να το φωτογραφίσω καλά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:28:06 μμΠανέμορφο, Νικόλα!!Χρώματα, δεικτών+καντράν+ημερομηνίας= ο τέλειος συνδυασμός!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Eυχαριστώ πολύ Σπύρο!Η μεγαλη μου αδυναμία!!!!!!!Ξερεις εσυGK...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:48:34 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:47:21 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:36:47 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 15, 2016, 14:07:18 μμΩωωω! Τι χρωμα dial ειν αυτό?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν μπορώ να το φωτογραφίσω καλά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 15, 2016, 15:28:06 μμΠανέμορφο, Νικόλα!!Χρώματα, δεικτών+καντράν+ημερομηνίας= ο τέλειος συνδυασμός!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Eυχαριστώ πολύ Σπύρο!Η μεγαλη μου αδυναμία!!!!!!!Ξερεις εσυGK...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ όμορφο Νικόλα,του πάει το λουρί και έχει ιδανικούς δείκτες!!!Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.