Λοιπόν οκ, μια μίνι-πλακίτσα έκανα,αλλά ο Νικόλας μ έχει μάθει αρκετά πλέον για να ξέρει ότι όταν θα πάρω χελώνα,αυτή δεν θα είναι η Padi...Παρ όλα αυτά το γεγονός είναι ότι η
πρώτη (πιθανόν) αγορά Padi-χελώνας εν Ελλάδι,έχει γίνει μέσα στο φόρουμ μας,και ανήκει στο μέλος και φίλο μου
Geofranz.Σήμερα συναντηθήκαμε ,προκειμένου να κάνω μία γρήγορη αυτοψία στο ρολόι,και να βγάλω μερικές φωτο στο χέρι μου....
Ο ίδιος υποσχέθηκε πως έρχεται παρουσίαση που την δουλεύει ήδη,ειδάλλως θα τον μπανάρω παρ αυτα.
Το ρολόι (για να πω κι εγώ δυο λόγια) ενώ δεν το είχα πολυσυμπαθήσει από τις φωτο,πρέπει να πω πως από κοντά είναι υπέροχο.
Δηλαδή τα κόκκινα markers περιμετρικά του dial που με χάλαγαν αρχικά πχ,από κοντά είναι τόσο διακριτικά που ούτε καν τα βλέπεις.
Το dial με το ντεγκραντέ γαλάζιο που έχει,κάνει απίστευτα παιχνίδια στο φως.
Κατά τα άλλα,ότι ξέρετε και στις υπόλοιπες χελώνες.Το καντράν είναι που κάνει τη διαφορά στο Padi.
Δε λέω τίποτε άλλο όμως,λεπτομέρειες στο
review που έρχεται προσεχώς....
Καλορίζικο Γιώργο!
ΥΓ.Σόρρυ που έβαλα μερικούς από εσάς στη διαδικασία να λέτε καλορίζικα...δε πειράζει όμως,κρατηστε τα για τον ιδιοκτήτη του,σε λίγο που θα πέσει η παρουσίαση...