0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙΤο πήρε ο μεγάλος, του έβαλα ένα λινκ, και ..................................αντίο.ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΞΕ !!!!!!
Παλιά φωτό σημερινό ρολοι...καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 22, 2016, 23:33:34 μμΠΑΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙΤο πήρε ο μεγάλος, του έβαλα ένα λινκ, και ..................................αντίο.ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΞΕ !!!!!! Αχαχα, έχει γούστο το παιδί, ναναι καλά να το λιώσει Καλημέρες
Παράθεση από: Greg στις Αύγουστος 23, 2016, 10:15:46 πμΠαλιά φωτό σημερινό ρολοι...καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalkωραία φωτό
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: eisenberg στις Αύγουστος 23, 2016, 13:09:14 μμΊσως το πιο ωραίο σύγχρονο Seiko.
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 23, 2016, 12:41:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καπτεν το εχω λατρεψει αυτο το ρολοι μεσα απο τις φωτογραφιες σου!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 21, 2016, 17:18:25 μμΕΠΡΕΠΕ να το φορέσω . Ηταν ντροπή Τόσες ημέρες καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε, παρέα με το CITIZEN, χωρίς να έχει την ανάγκη του τροφοδότη ήλιου, όπως ο κος Eco Drive.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...δήλωσα από την αρχή, και όσοι το έχετε δεί, επιβεβαιώσατε, ότι το ρολόι είχε κατι το "τραβηκτικό". Το καντράν, και ή όλη του παρουσία, ήταν εκπληκτική. Σήμερα, το είδε ένα μάτι, σε ένα κατάστημα που πήγα, που ό άντρας της εχει μαγαζί με ρολόγια -λουράκια-κλπ.-Καινούργιο ?-Ναι-Κανα 200-άρι ?-ε, ....περίπου-Πολύ ωραίο !Γυρίζω σπίτι, και έχει ξυπνήσει ο μεγάλος που επέστρεψε χθές από τις διακοπές, σαν εμπροσθοφυλακή της υπόλοιπης οικογένειας, και το "καμάκωσε" που ήταν στο τραπέζι.-Τι είναι αυτό ?-Ρολόι-Πότε το πήρες ?-Αναφορά,.......... για το πως βρέθηκε στα χέρια μου.Το φοράει-Ειναι ΠΟΛΥ ωραίο-Ναι-Να το βάλω λίγο ?-Βάλτο.-Μου αρέσει-Και εμένα-Να το παίρνω ?-Τόσο πολύ σου αρέσει ?-Ειναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙΤο πήρε ο μεγάλος, του έβαλα ένα λινκ, και ..................................αντίο.ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΞΕ !!!!!!
ΕΠΡΕΠΕ να το φορέσω . Ηταν ντροπή Τόσες ημέρες καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε, παρέα με το CITIZEN, χωρίς να έχει την ανάγκη του τροφοδότη ήλιου, όπως ο κος Eco Drive.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.