0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 22, 2016, 00:27:33 πμΩραλιος Αντώνη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράλιος θες να πεις...
Ωραλιος Αντώνη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Petros1 στις Αύγουστος 22, 2016, 00:28:37 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 22, 2016, 00:27:33 πμΩραλιος Αντώνη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράλιος θες να πεις...Παρτάλιος ήθελα να πω
Παράθεση από: xRallyArt στις Αύγουστος 15, 2016, 10:34:41 πμΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Είπαμε να βάλουμε τα γιορτινά σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9505 using TapatalkΠολύ ωραίο! Αρκεί να φύγει το βραχιόλι
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είπαμε να βάλουμε τα γιορτινά σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Αύγουστος 22, 2016, 00:19:56 πμΠαράθεση από: xRallyArt στις Αύγουστος 15, 2016, 10:34:41 πμΚαλημέρα και χρόνια πολλά! Είπαμε να βάλουμε τα γιορτινά σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9505 using TapatalkΠολύ ωραίο! Αρκεί να φύγει το βραχιόλι Σε ευχαριστώ πολύ, νόμιζα ότι ταιρίαζαν, στο άλλο χέρι ίσως;
Ευχαριστώ, αυτό λέω, ούτε τα ΡΡ δεν έχουν τέτοιο dial .Ειχα ξαναδεί κάποιο, σπορτίφ τελείως, Hublot, AP, κάποιο ακριβό, τι ακριβό δηλαδή, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, που είχε αυτό το effect των ανθρακονημάτων.Ποιο έχει συνθετική κάσα ? Resin ? Θα ψάξω.Ο μπρασελές είναι χειρότερος και από γκαζοτενεκέ, και επειδή έχω ζήσει με ακριβά, και έχω αποψη, ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ. Υποβαθμίζει ΠΟΛΥ το ρολόϊ.Θα το δοκιμάσω και αυτό, αφού βάλω 3-4 λίνκς, και βλέπουμε.
Καλημέρα σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Εσυ εισαι ο "πατερας" ;; Ή καποιος αλλος "προγονος" τους...;;
Το νέο μου ...χρυσό φαντασμάκι λέει καλημέρα και μία οικογενειακή τα αδέλφια περιμένουν τον πατέρα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhone
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.