0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωρα για ματσάκι....Μαλλον ειμαι με Ιταλία ....!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 27, 2016, 18:58:36 μμΩρα για ματσάκι....Μαλλον ειμαι με Ιταλία ....!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Τέλεια φωτογραφία φίλε
Εχεις μεγαλο καρπο ή μου φαινεται;; Οταν βλεπω τον president κατι παθαινω! Πολυ ομορφο Νικολα!!!!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 27, 2016, 15:16:06 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλάκα έχει να έχουμε το ίδιο, που είναι και σχετικά σπάνιο. Δεν είναι και SUB .O Νικόλας θα προτιμούσε να έιχατε το ίδιο sub...
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλάκα έχει να έχουμε το ίδιο, που είναι και σχετικά σπάνιο. Δεν είναι και SUB .
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιούνιος 27, 2016, 15:59:36 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 27, 2016, 15:16:06 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλάκα έχει να έχουμε το ίδιο, που είναι και σχετικά σπάνιο. Δεν είναι και SUB .O Νικόλας θα προτιμούσε να έιχατε το ίδιο sub...
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 27, 2016, 15:16:06 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλάκα έχει να έχουμε το ίδιο, που είναι και σχετικά σπάνιο. Δεν είναι και SUB .Το ευρωπαϊκό εχω Γιώργο, αν εννοείς αυτό.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 26, 2016, 19:21:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενικα το περλον ειναι μια πολυ καλη λυση και ισορροπει μεταξυ του σπορτιφ νατο και του δερματινου λουριου..Το εμφαινομενο Νικολα εχει καταπληκτικο χρωμα!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 21:04:59 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 27, 2016, 15:16:06 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλάκα έχει να έχουμε το ίδιο, που είναι και σχετικά σπάνιο. Δεν είναι και SUB .Το ευρωπαϊκό εχω Γιώργο, αν εννοείς αυτό.Τι εννοείς Ευρωπαϊκό ?Εγώ αναφέρομαι στο ότι είναι το ίδιο ρολόϊ, γιατί δεν κυκλοφόρησε πολύ.Εκτός από το δικό μου, έχω δεί έναν Ιταλό στο νησί, και τώρα το δικό σου.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μετά, το έβγαλαν με διαφορετικό-πολύπλοκο καντράν, και σε τιτάνιο.Από Ελλάδα το αγόρασες ? Τιμή θυμάσαι ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.