Dimitris Real και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτο για σημερα και την επομενη εβδομαδα.Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Chronis στις Ιούνιος 26, 2016, 13:13:24 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτο για σημερα και την επομενη εβδομαδα.Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο shark ειναι αυτο;; Κλασικο diver..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
Καλημερα! Για καλοκαιρακι τι λουρακι πιστευετε θα του πηγαινε? Κανα περλον ισως ??
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 26, 2016, 14:01:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......Γιωργο πολυ ωραιο!!!! Χθες μεσω του Βαγγελη (aka ironhawk), τον οποιο τον υπερευχαριστω δημοσιως, παραγγελθηκε το amphibia 710634 απ το meranom..!! Για τα περλον θα δω και στο watchgecko Γιωργο, φαινεται ποιοτικος και ειναι στην Αγγλια, πραγμα που με βολευει...Ευχαριστω!
sorry παιδιά δεν λέει να βγει από το χέρι μου ...
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 26, 2016, 14:55:41 μμsorry παιδιά δεν λέει να βγει από το χέρι μου ... ...πρέπει πρώτα να βγάλεις το χέρι από την τσέπη, για να μπορέσει να βγεί το ρολόϊ. Μπρασελέ είναι , όχι λουράκι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.