0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και Καλό μήνα στην όμορφη παρέα.... Ευχές για ένα χρυσό καλοκαίρι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πρεμιέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 01, 2016, 12:55:45 μμΚαλημέρα και Καλό μήνα στην όμορφη παρέα.... Ευχές για ένα χρυσό καλοκαίρι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Νομιζω οτι δεν το χω ξαναδει..Πολυ ομορφο, all time classic και all weather.... Ποιο μοντελο ειναι?
Καλημέρα και Καλό μήνα στην όμορφη παρέα.... Ευχές για ένα χρυσό καλοκαίρι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ καιρό Γιώργο..... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... Jdm.... Δεν ξέρω μοντέλο..... Και το λατρεύω.... Gold plated και η μηχανή φυσικά
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 01, 2016, 15:12:05 μμΠολύ καιρό Γιώργο..... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... Jdm.... Δεν ξέρω μοντέλο..... Και το λατρεύω.... Gold plated και η μηχανή φυσικάΦωτό ή δεν υπάρχει!!! Πάντως, φαινεται οτι ειναι το NH 8316-06A
Eye candy!!!!!!Πανεμορφοοοο!
Bost 40αρι ειναι? Το χει και το mywatcheshub σε καλη τιμη..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.