0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιούνιος 01, 2016, 15:19:34 μμΠαράθεση από: Βost στις Ιούνιος 01, 2016, 15:12:05 μμΠολύ καιρό Γιώργο..... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... Jdm.... Δεν ξέρω μοντέλο..... Και το λατρεύω.... Gold plated και η μηχανή φυσικάΦωτό ή δεν υπάρχει!!! Πάντως, φαινεται οτι ειναι το NH 8316-06AΦυσικά αγαπητέ..... Και το συγκεκριμένο έχει μεγάλη αξία για μένα για προσωπικούς λόγους...gk.... Φίλε δεν υπάρχει χειμερινό ρολόι ή καλοκαίρι... Κλασσικό μόνο υπάρχει (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 01, 2016, 15:12:05 μμΠολύ καιρό Γιώργο..... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... Jdm.... Δεν ξέρω μοντέλο..... Και το λατρεύω.... Gold plated και η μηχανή φυσικάΦωτό ή δεν υπάρχει!!! Πάντως, φαινεται οτι ειναι το NH 8316-06A
Πολύ καιρό Γιώργο..... Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.... Jdm.... Δεν ξέρω μοντέλο..... Και το λατρεύω.... Gold plated και η μηχανή φυσικά
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5s
Παράθεση από: gkblues στις Ιούνιος 01, 2016, 19:08:45 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G... ...iPhone 5sΚ@υλ@ ατελείωτη λέμε
Καλημέρα και Καλό μήνα στην όμορφη παρέα.... Ευχές για ένα χρυσό καλοκαίρι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 31, 2016, 08:35:32 πμΠρεμιέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε συ τί ωραία που σου κάθεται στο χέρι!!! Άντε καλορίζικο και καλωσήρθες στο club Ω..
Πρεμιέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα και καλό μήνα ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Βost στις Ιούνιος 01, 2016, 12:55:45 μμΚαλημέρα και Καλό μήνα στην όμορφη παρέα.... Ευχές για ένα χρυσό καλοκαίρι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κυριλέ καταστάσεις! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 01, 2016, 15:51:14 μμκαλησπέρα και καλό μήνα ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλο καλοκαίρι με χρωματάκι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
¨Καλο καλοκαίρι !Sent from my iPad using Tapatalk
¨Καλο καλοκαίρι !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.