Beastaras και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 00:21:11 πμΠαράθεση από: k.pafis στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:38:09 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:32:07 μμPafis,το θετικό είναι ότι έχεις βρει ένα ρολόι ,που δύσκολα θα αλλαζεςσε ευχαριστω φιλε!απλα δεν καταλαβαινω το προβλημα μερικων...οπως δεν εχω πειραξει κανεναν ετσι θελω να μη με πειραζουν!καλα τώρα αμα σε ενόχλησε η ρολογοκαζουρα τι να πω...ασε το Σουμο και την καζούρα και πες μας η Nomos φτιάχνει ρολόγια η κασετίνες για το σχολείο ...;;;
Παράθεση από: k.pafis στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:38:09 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:32:07 μμPafis,το θετικό είναι ότι έχεις βρει ένα ρολόι ,που δύσκολα θα αλλαζεςσε ευχαριστω φιλε!απλα δεν καταλαβαινω το προβλημα μερικων...οπως δεν εχω πειραξει κανεναν ετσι θελω να μη με πειραζουν!καλα τώρα αμα σε ενόχλησε η ρολογοκαζουρα τι να πω...
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:32:07 μμPafis,το θετικό είναι ότι έχεις βρει ένα ρολόι ,που δύσκολα θα αλλαζεςσε ευχαριστω φιλε!απλα δεν καταλαβαινω το προβλημα μερικων...οπως δεν εχω πειραξει κανεναν ετσι θελω να μη με πειραζουν!
Pafis,το θετικό είναι ότι έχεις βρει ένα ρολόι ,που δύσκολα θα αλλαζες
Παράθεση από: dgl στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 19:35:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με μπρασελε μετά από δύο μήνεςτου παει πολυ το μπρασελε!ειναι ρολογαρα απο προσωπικη εκτιμηση!μπορουσε να κοστιζει πολυ περισσοτερα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με μπρασελε μετά από δύο μήνες
Going blue...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που εισαι παλι ρε λαμογιο Νικολα?From Outer Space
Αυτό είναι το σωστό...Ότι βουτιέται,πρέπει να το βουτάμε....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.