Beastaras και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 20:54:27 μμΆσε,που το διπλανό κτίριο είναι το ΙΚΑ.....αυτό που το πας...?? Μονο η εφορια ταιριαζει γαντι με το μουν, ειναι βασικες γνωσεις αυτες... :(δωσε και καμια κοντινη, εχεις υποσχεθει καιρο).
Άσε,που το διπλανό κτίριο είναι το ΙΚΑ.....αυτό που το πας...??
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με μπρασελε μετά από δύο μήνες
Παράθεση από: dgl στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 19:35:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με μπρασελε μετά από δύο μήνεςτου παει πολυ το μπρασελε!ειναι ρολογαρα απο προσωπικη εκτιμηση!μπορουσε να κοστιζει πολυ περισσοτερα
Παράθεση από: k.pafis στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 22:58:25 μμΠαράθεση από: dgl στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 19:35:17 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με μπρασελε μετά από δύο μήνεςτου παει πολυ το μπρασελε!ειναι ρολογαρα απο προσωπικη εκτιμηση!μπορουσε να κοστιζει πολυ περισσοτερα2000 θα πρεπε να κάνει,έχω ακούσει ότι για κάθε πωληση σουμο η σεικο χάνει λίγα λεφτά λενε,ποιος ξερει
Πάμε παρακάτω
Pafis,το θετικό είναι ότι έχεις βρει ένα ρολόι ,που δύσκολα θα αλλαζες
Σημασία έχει ότι το Sumo είναι όντως ρολογάρα.
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:32:07 μμPafis,το θετικό είναι ότι έχεις βρει ένα ρολόι ,που δύσκολα θα αλλαζεςσε ευχαριστω φιλε!απλα δεν καταλαβαινω το προβλημα μερικων...οπως δεν εχω πειραξει κανεναν ετσι θελω να μη με πειραζουν!
Παράθεση από: k.pafis στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:38:09 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 04, 2015, 23:32:07 μμPafis,το θετικό είναι ότι έχεις βρει ένα ρολόι ,που δύσκολα θα αλλαζεςσε ευχαριστω φιλε!απλα δεν καταλαβαινω το προβλημα μερικων...οπως δεν εχω πειραξει κανεναν ετσι θελω να μη με πειραζουν!καλα τώρα αμα σε ενόχλησε η ρολογοκαζουρα τι να πω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.