0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chris5 στις Αύγουστος 03, 2015, 12:58:01 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 03, 2015, 12:48:44 μμ σε πειράζω φίλε μου ... και εγώ με σεικο diver κυκλοφορώ στην παραλία ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)nice combo
Παράθεση από: capt-dim στις Αύγουστος 03, 2015, 12:48:44 μμ σε πειράζω φίλε μου ... και εγώ με σεικο diver κυκλοφορώ στην παραλία ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)nice combo
σε πειράζω φίλε μου ... και εγώ με σεικο diver κυκλοφορώ στην παραλία ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: chris5 στις Αύγουστος 03, 2015, 12:36:28 μμphoto hosting sitesπετα το κι αυτο δεν του παει
photo hosting sites
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 03, 2015, 15:09:05 μμΠαράθεση από: chris5 στις Αύγουστος 03, 2015, 12:36:28 μμphoto hosting sitesπετα το κι αυτο δεν του παει Πες το ψεματα.Βλακεια ειναι κι αυτο.Ρε θα μας τρελανουν εδω μεσα,ρεεεεεεεεεε.
Παράθεση από: george_ στις Αύγουστος 03, 2015, 19:20:24 μμΠετρο,το μπρασελε πολυ καλο,περιμενουμε φωτοΕυχαριστώ.Με δυο λόγια στα πρόχειρα,πρόκειται για το καθημερινό ρολόι του πατέρα μου κατα τις δεκαετίες 70-80,το οποίο από τότε που έφυγε απ τη ζωή το είχα για απολεσθέν,και πρόσφατα σχετικά το ανακάλυψα,το καθάρισα όσο γινονταν,και τώρα το φοράω που και που....Είναι αρκετά ιδιαίτερο ρολόι,(πέρα από την τεράστια για μένα συναισθηματική του αξία εννοείται...).Με την πρώτη ευκαιρία υπόσχομαι ανάλυση φωτογραφική,και βέβαια κείμενο....Για την ιστορία,ανακάλυψα ότι είναι κατασκευής 1976.
Πετρο,το μπρασελε πολυ καλο,περιμενουμε φωτο
....και το γνωστό τσαντάκι και νέο ρολόι!!!Τί άλλο πια θέλετε να κάνω για σας;;;;
Η φώτο χθεσινή,πλην όμως σήμερα το φόρεσα στη δουλειά ... Κάποια στιγμή,όταν βρω χρόνο θα εξηγήσω περί τίνος πρόκειται...free upload pictures
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 03, 2015, 15:29:35 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 13:34:26 μμΠαράθεση από: Actorius στις Αύγουστος 03, 2015, 12:31:17 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 10:00:18 πμΨάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not badΚρίμα τόσο όμορφο ρολόι ξεχασμένο! Ευτυχώς που το ξέθαψες.Δώσε φωτο & info!Δίκιο έχετε, ωραίο είναι. Ήταν δώρο πριν από χρονια (2000?), αγορά από Γερμανία. Ή πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τίποτα στο νετ για αυτή την σειρά. Swiss quartz, 40αρι, 19mm lugs. Δερμάτινο λουράκι (έχει παραδώσει προ πολλού). Αν κάποιος έχει καμμία ιδέα...μικρη ειναι η φωτο βαλε μια πιο μεγαλη,εχω και πρεσβυωπεια!! μ@μ@ει το ρολοιαν στήσεις τον υπολογιστή στα 3 μέτρα θα το βλέπεις μια χαρά!!!
Παράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 13:34:26 μμΠαράθεση από: Actorius στις Αύγουστος 03, 2015, 12:31:17 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 10:00:18 πμΨάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not badΚρίμα τόσο όμορφο ρολόι ξεχασμένο! Ευτυχώς που το ξέθαψες.Δώσε φωτο & info!Δίκιο έχετε, ωραίο είναι. Ήταν δώρο πριν από χρονια (2000?), αγορά από Γερμανία. Ή πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τίποτα στο νετ για αυτή την σειρά. Swiss quartz, 40αρι, 19mm lugs. Δερμάτινο λουράκι (έχει παραδώσει προ πολλού). Αν κάποιος έχει καμμία ιδέα...μικρη ειναι η φωτο βαλε μια πιο μεγαλη,εχω και πρεσβυωπεια!! μ@μ@ει το ρολοι
Παράθεση από: Actorius στις Αύγουστος 03, 2015, 12:31:17 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 10:00:18 πμΨάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not badΚρίμα τόσο όμορφο ρολόι ξεχασμένο! Ευτυχώς που το ξέθαψες.Δώσε φωτο & info!Δίκιο έχετε, ωραίο είναι. Ήταν δώρο πριν από χρονια (2000?), αγορά από Γερμανία. Ή πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τίποτα στο νετ για αυτή την σειρά. Swiss quartz, 40αρι, 19mm lugs. Δερμάτινο λουράκι (έχει παραδώσει προ πολλού). Αν κάποιος έχει καμμία ιδέα...
Παράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 10:00:18 πμΨάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not badΚρίμα τόσο όμορφο ρολόι ξεχασμένο! Ευτυχώς που το ξέθαψες.Δώσε φωτο & info!
Ψάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not bad
Δεν καταλαβαινα τοσα χρονια,γιατι τα Tag δεν εχουν φαν στα φορουμ
Προσωπικά μου αρέσει σαν εταιρεία στην κατηγορία των χρημάτων που ''παίζει''...γενικά πάντως είμαι ολίγον τί υποκειμενικός απέναντί της, καθώς εις εκ των πρεσβευτών της είναι στη δυάδα των αγαπημένων μου ηθοποιών... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PK73 στις Αύγουστος 03, 2015, 15:39:33 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) καλό μεσημέρι !Sent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) καλό μεσημέρι !Sent from my iPhone using Tapatalk
Σκυλι το ατιμο...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.