0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
image hosting over 5mb
Παράθεση από: Actorius στις Αύγουστος 03, 2015, 12:31:17 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 10:00:18 πμΨάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not badΚρίμα τόσο όμορφο ρολόι ξεχασμένο! Ευτυχώς που το ξέθαψες.Δώσε φωτο & info!Δίκιο έχετε, ωραίο είναι. Ήταν δώρο πριν από χρονια (2000?), αγορά από Γερμανία. Ή πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τίποτα στο νετ για αυτή την σειρά. Swiss quartz, 40αρι, 19mm lugs. Δερμάτινο λουράκι (έχει παραδώσει προ πολλού). Αν κάποιος έχει καμμία ιδέα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 10:00:18 πμΨάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not badΚρίμα τόσο όμορφο ρολόι ξεχασμένο! Ευτυχώς που το ξέθαψες.Δώσε φωτο & info!
Ψάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not bad
Παράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 13:34:26 μμΠαράθεση από: Actorius στις Αύγουστος 03, 2015, 12:31:17 μμΠαράθεση από: georgefl74 στις Αύγουστος 03, 2015, 10:00:18 πμΨάχνοντας τώρα στα συρτάρια βρίσκεις και ξεχασμένα κομμάτια...not badΚρίμα τόσο όμορφο ρολόι ξεχασμένο! Ευτυχώς που το ξέθαψες.Δώσε φωτο & info!Δίκιο έχετε, ωραίο είναι. Ήταν δώρο πριν από χρονια (2000?), αγορά από Γερμανία. Ή πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να βρω τίποτα στο νετ για αυτή την σειρά. Swiss quartz, 40αρι, 19mm lugs. Δερμάτινο λουράκι (έχει παραδώσει προ πολλού). Αν κάποιος έχει καμμία ιδέα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμικρη ειναι η φωτο βαλε μια πιο μεγαλη,εχω και πρεσβυωπεια!! μ@μ@ει το ρολοι
Παράθεση από: chris5 στις Αύγουστος 03, 2015, 14:27:29 μμimage hosting over 5mbκαλά ρε είσαι τρελλός;;; Πας να φας με Panera;i;;;; Αν πέσεις σε κανέναν που ξέρει τί φοράς θα σε γδύσει!!!Εγώ πάντως σε μέρη που δε με ξέρουν πηγαίνω με τη...... γνώστη γιαπωνέζικη μάρκα μπας και φάω κοψοχρονιά!!!
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 03, 2015, 15:28:49 μμΠαράθεση από: chris5 στις Αύγουστος 03, 2015, 14:27:29 μμimage hosting over 5mbκαλά ρε είσαι τρελλός;;; Πας να φας με Panera;i;;;; Αν πέσεις σε κανέναν που ξέρει τί φοράς θα σε γδύσει!!!Εγώ πάντως σε μέρη που δε με ξέρουν πηγαίνω με τη...... γνώστη γιαπωνέζικη μάρκα μπας και φάω κοψοχρονιά!!! Γι αυτο Χρηστακη μου,οταν πηγαινατε στο μαγαζι με την ....πως την ειπαμε την γκαρσονα,φοραγες το πανερι???
Παράθεση από: constantine στις Αύγουστος 03, 2015, 15:34:15 μμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 03, 2015, 15:28:49 μμΠαράθεση από: chris5 στις Αύγουστος 03, 2015, 14:27:29 μμimage hosting over 5mbκαλά ρε είσαι τρελλός;;; Πας να φας με Panera;i;;;; Αν πέσεις σε κανέναν που ξέρει τί φοράς θα σε γδύσει!!!Εγώ πάντως σε μέρη που δε με ξέρουν πηγαίνω με τη...... γνώστη γιαπωνέζικη μάρκα μπας και φάω κοψοχρονιά!!! Γι αυτο Χρηστακη μου,οταν πηγαινατε στο μαγαζι με την ....πως την ειπαμε την γκαρσονα,φοραγες το πανερι??? ποιά;;; Τη Βίκυ;;
....και το γνωστό τσαντάκι και νέο ρολόι!!!Τί άλλο πια θέλετε να κάνω για σας;;;;
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 03, 2015, 15:31:17 μμ....και το γνωστό τσαντάκι και νέο ρολόι!!!Τί άλλο πια θέλετε να κάνω για σας;;;; Καλοριζικο το Autavia Χαρη. Πολυ ομορφο Tag.
παω στοιχημαο Χαρης εχει τα περισσοτερα Νατο λουρια απο τον καθενα εδω μεσα οταν κατεβεις κρατα και το νατο εκ timefactors,ξερεις ποιο!!α ξεχασακαλοφορετος ο ασπρος χρονογραφος
photo hosting sitesΣταυρο -Ελλάς-ευχαριστω για το λουρι.υγ.Οντως ειναι αχρησιμοποιητουγ2. τον βρηκες τον Τζ..?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.