thomaskr και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρωί-πρωί στην παραλία σήμερα, ένεκα ο καύσωνας...Στο βάθος δεξιά, το Διακοφτό.Έχει κάτι αυτό το JP2004, άμα το φορέσεις δε βγαίνει με τίποτα... Και η γνωστή κατάληξη... χικ...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Να περνάτε καλά -Θ.
Εννοείται...!
Παράθεση από: gkblues στις Ιούλιος 18, 2015, 11:31:44 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΜια απο τις πιο ομορφες και τρυφερες φωτο που εχω δει εδω στο φορουμ!Πολλα μπραβο και τις θερμοτερες ευχες μου για υγεια και καλοτυχια στο παιδακι σου!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Τυχεροί στις παραλίες...Εμάς μόνο τα ρούχα μας λένε καλοκαίρι... Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 11:08:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελικα μια και ξυπνησα νωρις και το λαπιτοπι εχει card reader οριστε η φωτοζζζκαλοριζικο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελικα μια και ξυπνησα νωρις και το λαπιτοπι εχει card reader οριστε η φωτοζζζ
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 21, 2015, 13:49:22 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 11:08:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελικα μια και ξυπνησα νωρις και το λαπιτοπι εχει card reader οριστε η φωτοζζζκαλοριζικο!να σαι καλά Γιώργο και συ με ένα ρολεξ
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 18:56:58 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 21, 2015, 13:49:22 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 11:08:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελικα μια και ξυπνησα νωρις και το λαπιτοπι εχει card reader οριστε η φωτοζζζκαλοριζικο!να σαι καλά Γιώργο και συ με ένα ρολεξειχα,ελπιζω συντομα και εσυ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.