0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα δοκιμασα το nomos club και το μικρο και ενα νεο μοντελο 40αρι ειναι σχετικα δυσκολο να το βρεις αλλα τελικα το βρηκα κλασικα εδω απο 1080 retail price το αφηνε 1025 χααχχαχααπο τα ωραιοτερα ρολογια που εχω δοκιμασει ποτε ...
Στελάρα, Αυστρία είσαι; Καλά να περάσεις φίλε...
Καλημερα σε ολους!Πρωινος σπιτικος φραπε πριν την αναχωρηση για δουλεια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
το λουρακι ειναι αν δεν κανω λαθος οτι πιο ποιοτικο εχω φορεσει σε δερματινο
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 11:09:45 πμτο λουρακι ειναι αν δεν κανω λαθος οτι πιο ποιοτικο εχω φορεσει σε δερματινοΕμάνα μου είχε φανεί αχρηστούλι ,αν θυμάμαι καλά
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελικα μια και ξυπνησα νωρις και το λαπιτοπι εχει card reader οριστε η φωτοζζζ
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 11:08:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελικα μια και ξυπνησα νωρις και το λαπιτοπι εχει card reader οριστε η φωτοζζζΚαλό Από πίσω έχει τη φάτσα του Σόϊμπλε?
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 21, 2015, 11:18:30 πμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 11:08:01 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) τελικα μια και ξυπνησα νωρις και το λαπιτοπι εχει card reader οριστε η φωτοζζζΚαλό Από πίσω έχει τη φάτσα του Σόϊμπλε?ετσι ειναι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παίδες σας ευχαρισίτώ πολυ όλους - για τα παραπάνω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.