thomaskr και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα δοκιμασα το nomos club και το μικρο και ενα νεο μοντελο 40αρι ειναι σχετικα δυσκολο να το βρεις αλλα τελικα το βρηκα κλασικα εδω απο 1080 retail price το αφηνε 1025 χααχχαχααπο τα ωραιοτερα ρολογια που εχω δοκιμασει ποτε ...
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 20, 2015, 19:35:13 μμσημερα δοκιμασα το nomos club και το μικρο και ενα νεο μοντελο 40αρι ειναι σχετικα δυσκολο να το βρεις αλλα τελικα το βρηκα κλασικα εδω απο 1080 retail price το αφηνε 1025 χααχχαχααπο τα ωραιοτερα ρολογια που εχω δοκιμασει ποτε ...αν ένα από τα ωραιότερα ρολόγια που έχεις δοκιμάσει ποτέ κάνει 1,000 ευρώ, θα πρέπει να είσαι απίστευτα ευτυχισμένος άνθρωπος!!
Παίδες σας ευχαρισίτώ πολυ όλους - για τα παραπάνω
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 20, 2015, 20:33:15 μμΠαίδες σας ευχαρισίτώ πολυ όλους - για τα παραπάνωτο ρολοι εξαιρετικο Χαρη και του παει πολυ ο γκρι ιμαντας!παρα παρα παρα πολυ ωραιο!!!συν του οτι φορας και το αγαπημενο μου casual outfit, γκρι t-shirt και ξεβαμμενο τζιν
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 20, 2015, 20:33:15 μμΠαίδες σας ευχαρισίτώ πολυ όλους - για τα παραπάνωΑπλα πανεμορφο!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 20, 2015, 19:35:13 μμσημερα δοκιμασα το nomos club και το μικρο και ενα νεο μοντελο 40αρι ειναι σχετικα δυσκολο να το βρεις αλλα τελικα το βρηκα κλασικα εδω απο 1080 retail price το αφηνε 1025 χααχχαχααπο τα ωραιοτερα ρολογια που εχω δοκιμασει ποτε ...Pictures or it didn't happen Sent from my LG-V900 using Tapatalk 2
Στελάρα, Αυστρία είσαι; Καλά να περάσεις φίλε...
Παράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 21, 2015, 00:53:54 πμΣτελάρα, Αυστρία είσαι; Καλά να περάσεις φίλε...ναι βιεννη,σε ευχαριστώ πολύ και συ να περνάς ομορφα
Παράθεση από: stelakos στις Ιούλιος 21, 2015, 00:56:40 πμΠαράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 21, 2015, 00:53:54 πμΣτελάρα, Αυστρία είσαι; Καλά να περάσεις φίλε...ναι βιεννη,σε ευχαριστώ πολύ και συ να περνάς ομορφαΤελεια η Βιεννη! Να περασεις πανεμορφα και μην παραλειψεις να πας στο Zacher's cafe πισω απο την Οπερα, για αυθεντικο βιεννεζικο Zacher's torte και τελειο καπουτσινο!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.