KostisP και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 29, 2015, 15:29:08 μμέτσι!!Όμορφα, σεμνά, ταπεινά και....Γιαπωνέζικα!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: chris5 στις Ιούνιος 29, 2015, 09:51:35 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 29, 2015, 09:35:24 πμκαι σήμερα Sumo!! Δεν είναι εποχή για τίποτα άλλο...Seiko και ξερο ψωμι.Παω να βγαλω και εγω μια σε λιγο με καμια γαρδενια για φοντο. Χρήστο μου, θα το ξαναπω!! Καλώς ή κακώς έχουμε κάποια καλά ρολόγια, αλλά θεωρώ πρόκληση - ειδικά αυτές τις μέρες - να κυκλοφορούμε φορώντας τα.Οπότε Seiko και ξερό ψωμί!!Άλλωστε εγω αυτό το ρολόι το λατρεύω!
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 29, 2015, 09:35:24 πμκαι σήμερα Sumo!! Δεν είναι εποχή για τίποτα άλλο...Seiko και ξερο ψωμι.Παω να βγαλω και εγω μια σε λιγο με καμια γαρδενια για φοντο.
και σήμερα Sumo!! Δεν είναι εποχή για τίποτα άλλο...
Ετοιμος για επαγγελματικο δειπνο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλη δυναμη σε ολους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 29, 2015, 09:58:19 πμΠαράθεση από: chris5 στις Ιούνιος 29, 2015, 09:51:35 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 29, 2015, 09:35:24 πμκαι σήμερα Sumo!! Δεν είναι εποχή για τίποτα άλλο...Seiko και ξερο ψωμι.Παω να βγαλω και εγω μια σε λιγο με καμια γαρδενια για φοντο. Χρήστο μου, θα το ξαναπω!! Καλώς ή κακώς έχουμε κάποια καλά ρολόγια, αλλά θεωρώ πρόκληση - ειδικά αυτές τις μέρες - να κυκλοφορούμε φορώντας τα.Οπότε Seiko και ξερό ψωμί!!Άλλωστε εγω αυτό το ρολόι το λατρεύω! για πεταξου μεχρι τον Πυργο (τον Λευκο) κατι γινεταιhttp://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/photos_533.html
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.