P.I.T. και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 27, 2015, 15:13:42 μμτο χαχαχαχ πηγαινει σε αυτο που εγραψες για να μην παρεξηγηθω! σωραιοςτο καταλαβα, δεν παρεξηγουμαι ομως ετσι κι αλλιως
το χαχαχαχ πηγαινει σε αυτο που εγραψες για να μην παρεξηγηθω! σωραιος
Παράθεση από: theodoxos στις Ιούνιος 27, 2015, 15:45:27 μμΠαράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 27, 2015, 15:13:42 μμτο χαχαχαχ πηγαινει σε αυτο που εγραψες για να μην παρεξηγηθω! σωραιοςτο καταλαβα, δεν παρεξηγουμαι ομως ετσι κι αλλιως εχεις ωραιο αβαταρ!!!
Το νόμισμα αλλάζει ο καφές δεν αλλάζει ποτέ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Έχεις δίκιο ρε Χάρη! Γ@μω το ταπαταλκ μου μέσα! Μπαίνω από κινητό και δεν έχω δυνατότητα να τη φτιάξω... Άσε θα τη σβήσω. Το μανστεράκι μου θα βγάλει καλοκαίρι μόνο του, οπότε έχει πολύ δουλειά, φέτος!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σημερα φορεσα το "καινουριο ρολοι του αυτοκρατορα"Αυτο θα φοραμε μου φαινεται απο Δευτερα και μετα.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
καλοφορετοτο λουρακι ειναι απο αυτο που θα μας δεσουνε?
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 27, 2015, 20:58:56 μμΣημερα φορεσα το "καινουριο ρολοι του αυτοκρατορα"Αυτο θα φοραμε μου φαινεται απο Δευτερα και μετα.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΌχι ρε φίλε!!!Ακριβώς για το ίδιο ρολόι ψάχνω το δερμάτινο λουράκι που σας έλεγα στο θέμα που άνοιξα!!Πού το βρήκες ρε θηρίο κι εγώ το ψάχνω τόσον καιρό;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.