Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 15976332 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος typos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #34305 στις: Ιούνιος 03, 2015, 21:19:17 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #34306 στις: Ιούνιος 03, 2015, 21:25:30 μμ »

Υπεροχα!

Sent from my iPad using Tapatalk
Ρουχαλάκια για το νέο σου ρόλεξ αγόρασες; Αναμένω, τσιγάρο αναμμένο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34307 στις: Ιούνιος 03, 2015, 21:37:46 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34309 στις: Ιούνιος 03, 2015, 23:03:04 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34310 στις: Ιούνιος 04, 2015, 12:47:13 μμ »
Καλημερες...

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34311 στις: Ιούνιος 04, 2015, 13:39:10 μμ »
καλησπέρα σας ... το ίδιο μέχρι να κλείσει η βδομάδα ... ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34312 στις: Ιούνιος 04, 2015, 18:36:08 μμ »
Βρε αδερφέ πες μου μισό λόγο που θέλεις να την κάνεις ωρολογόφιλη!!!Πλάκα κάνεις;;;; Μόνο να χάσεις έχεις!!!
......και να δώσει κανείς για μία εβδομάδα το sub του και ειδικά σε γυναίκα!!!!
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Τελικά ζούμε τα ύστερα του κόσμου!!!
 :D :D :D :D :D
Ευχαρίστως να σου δώσω και τους λόγους!

1. Προτιμώ να συζητώ μαζί της για ρολόγια και όχι για μαγιό, μπλούζες, yoga και φορέματα.

2. Προτιμώ οτιδήποτε άλλο από το να ακούω γκρίνια κάθε φορά που τσεκάρω το tapatalk στο κινητό :-)

3. Θα ήθελα ένα άτομο δίπλα μου με το οποίο να μπορώ άνετα να συζητώ για ρολόγια, όπως και κάποιον να με ενθαρρύνει σε μια ενδεχόμενη αγορά, όταν το 99% του περιβάλλοντος μου με θεωρεί στην καλύτερη εξαρτημένο.

Και το σημαντικότερο:
4. Έχουμε ξεχωριστά budget  

Besides, νομίζω πως της πάει κιόλας!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Και για να μη θεωρηθώ εκτός θέματος, τις κυριακάτικες εργασιακές καλημέρες μου σε όλους

φίλε Κώστα. Θα ξεκινήσω με μια φιλική συμβουλή!!
Τις γυναίκες ή φίλες μας καλύτερα να μην τις ποστάρουμε εδώ μέσα. Όπως επίσης και ονόματα πελατών ή...ασθενών! Οι λόγοι είναι προφανείς!
Αυτό που ζητάς τολμώ να το χαρακτηρίσω ουτοπικό. Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να ξοδέψει χρήματα για την αγορά ρολογιών, αντί να αγοράσει παπούτσια, τσάντες, ρούχα και όλα αυτά τα γυναικεία...paraphernalia, που όλοι ξέρουμε πόσο αρέσουν στο γυναικείο φύλο.
Η συζήτηση  για ρολόγια με μια γυναίκα μου θυμίζει το κλασσικό: Πήρα αυτοκίνητο.....α ναι;;; Τί χρώμα;;
Θεωρώ αδύνατον να συζητάς για ένα τέτοιο χόμπυ με το άλλο φύλο - και βέβαια δε χρειάζεται κιόλας! Εκτός φυσικά αν ρωτάς τη γνώμη της για την εμφάνιση κάποιου ρολογιού!
Άλλωστε δεν είναι ανάγκη ούτε εσύ να συζητάς για ρούχα, παπούστια κλπ, αλλά ούτε και η φίλη σου για ρολόγια. Ο καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες-χόμπυ  και άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να του '"επιβάλουμε" αυτό που αρέσει σ᾽εμάς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34313 στις: Ιούνιος 04, 2015, 18:57:12 μμ »

Υπεροχα!

Sent from my iPad using Tapatalk
Ρουχαλάκια για το νέο σου ρόλεξ αγόρασες; Αναμένω, τσιγάρο αναμμένο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ύ ε
Αφού είναι 20άρια μη φοβάσαι τίποτα!! Υπάρχει υπερπληθώρα στην καβάντζα!!
 :D :D
Πάντως κανένα δεν είναι καινούργιο!
Δημήτρη ,Νίκο σας ευχαριστώ πολύ!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34314 στις: Ιούνιος 04, 2015, 19:03:50 μμ »
Γιώργο Δημήτρη πολυ όμορφα τα καταδυτικά!!!
Καταδυτικό κι εγώ σήμερα και μάλιστα σε συνθήκες νερού - όχι γραφείου   :P :P :P

(Βαγγέλη σόρρυ για την απουσία της γνωστής λεκάνης και τη χρησιμοποίηση του νεροχύτη, αλλά μου έπεσε και έσπασε όταν ασυναίσθητα έπιασα την κοιλιά μου (αφήνοντας τη λεκάνη) ακούγοντας.....το βαπόρι απ᾽την Περσία!!)
 :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ελλάς

• Sr. Member
  • Μέτρον Άριστον
    • Προφίλ
« Απάντηση #34315 στις: Ιούνιος 04, 2015, 19:23:39 μμ »
Καταδυτικό κι εγώ σήμερα και μάλιστα σε συνθήκες νερού - όχι γραφείου   :P :P :P

(Βαγγέλη σόρρυ για την απουσία της γνωστής λεκάνης και τη χρησιμοποίηση του νεροχύτη, αλλά μου έπεσε και έσπασε όταν ασυναίσθητα έπιασα την κοιλιά μου (αφήνοντας τη λεκάνη) ακούγοντας.....το βαπόρι απ᾽την Περσία!!)

Αυτό είναι το καλύτερο! Τουλάχιστον ακόμα και με το νεροχύτη, δεν χάνει την επαφή του με το νερό το ρολόι! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
''Κατοικούμε σ’ αυτήν τη χώρα χωρίς να έχουμε εκδιώξει άλλους...ούτε είμαστε μιγάδες ανακατεμένοι από διάφορα έθνη ανθρώπων...διότι κατέχουμε την χώρα στην οποία γεννηθήκαμε και ζούμε καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας μας...είμαστε αυτόχθονες''
Ισοκράτους Πανηγυρικός

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34316 στις: Ιούνιος 04, 2015, 19:28:13 μμ »

Αυτό είναι το καλύτερο! Τουλάχιστον ακόμα και με το νεροχύτη, δεν χάνει την επαφή του με το νερό το ρολόι! ;D

το συγκεκριμένο είναι born to be watered!!!
 ;) ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34317 στις: Ιούνιος 04, 2015, 19:49:53 μμ »

Το πιο ωραίο χρώμα κάσας που έχω δει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kostasd87

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34318 στις: Ιούνιος 04, 2015, 20:23:51 μμ »

Τις γυναίκες ή φίλες μας καλύτερα να μην τις ποστάρουμε εδώ μέσα. Όπως επίσης και ονόματα πελατών ή...ασθενών! Οι λόγοι είναι προφανείς!
Αυτό που ζητάς τολμώ να το χαρακτηρίσω ουτοπικό. Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να ξοδέψει χρήματα για την αγορά ρολογιών, αντί να αγοράσει παπούτσια, τσάντες, ρούχα και όλα αυτά τα γυναικεία...paraphernalia, που όλοι ξέρουμε πόσο αρέσουν στο γυναικείο φύλο.
Η συζήτηση  για ρολόγια με μια γυναίκα μου θυμίζει το κλασσικό: Πήρα αυτοκίνητο.....α ναι;;; Τί χρώμα;;
Θεωρώ αδύνατον να συζητάς για ένα τέτοιο χόμπυ με το άλλο φύλο - και βέβαια δε χρειάζεται κιόλας! Εκτός φυσικά αν ρωτάς τη γνώμη της για την εμφάνιση κάποιου ρολογιού!
Άλλωστε δεν είναι ανάγκη ούτε εσύ να συζητάς για ρούχα, παπούστια κλπ, αλλά ούτε και η φίλη σου για ρολόγια. Ο καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες-χόμπυ  και άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να του '"επιβάλουμε" αυτό που αρέσει σ᾽εμάς.

point taken.

Κηπουρική time σήμερα, παρέα με έναν παλιό γνώριμο...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34319 στις: Ιούνιος 04, 2015, 20:26:40 μμ »

point taken.

Κηπουρική time σήμερα, παρέα με έναν παλιό γνώριμο...

Για κάθε είδους χρήση!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions