Βρε αδερφέ πες μου μισό λόγο που θέλεις να την κάνεις ωρολογόφιλη!!!Πλάκα κάνεις;;;; Μόνο να χάσεις έχεις!!!
......και να δώσει κανείς για μία εβδομάδα το sub του και ειδικά σε γυναίκα!!!!

Τελικά ζούμε τα ύστερα του κόσμου!!!

Ευχαρίστως να σου δώσω και τους λόγους!
1. Προτιμώ να συζητώ μαζί της για ρολόγια και όχι για μαγιό, μπλούζες, yoga και φορέματα.
2. Προτιμώ οτιδήποτε άλλο από το να ακούω γκρίνια κάθε φορά που τσεκάρω το tapatalk στο κινητό :-)
3. Θα ήθελα ένα άτομο δίπλα μου με το οποίο να μπορώ άνετα να συζητώ για ρολόγια, όπως και κάποιον να με ενθαρρύνει σε μια ενδεχόμενη αγορά, όταν το 99% του περιβάλλοντος μου με θεωρεί στην καλύτερη εξαρτημένο.
Και το σημαντικότερο:
4. Έχουμε ξεχωριστά budget
Besides, νομίζω πως της πάει κιόλας!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και για να μη θεωρηθώ εκτός θέματος, τις κυριακάτικες εργασιακές καλημέρες μου σε όλους
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
φίλε Κώστα. Θα ξεκινήσω με μια φιλική συμβουλή!!
Τις γυναίκες ή φίλες μας καλύτερα να μην τις ποστάρουμε εδώ μέσα. Όπως επίσης και ονόματα πελατών ή...ασθενών! Οι λόγοι είναι προφανείς!
Αυτό που ζητάς τολμώ να το χαρακτηρίσω ουτοπικό. Δεν υπάρχει περίπτωση γυναίκα να ξοδέψει χρήματα για την αγορά ρολογι
ών, αντί να αγοράσει παπούτσια, τσάντες, ρούχα και όλα αυτά τα γυναικεία...paraphernalia, που όλοι ξέρουμε πόσο αρέσουν στο γυναικείο φύλο.
Η συζήτηση για ρολόγια με μια γυναίκα μου θυμίζει το κλασσικό: Πήρα αυτοκίνητο.....α ναι;;; Τί χρώμα;;
Θεωρώ αδύνατον να συζητάς για ένα τέτοιο χόμπυ με το άλλο φύλο - και βέβαια δε χρειάζεται κιόλας! Εκτός φυσικά αν ρωτάς τη γνώμη της για την εμφάνιση κάποιου ρολογιού!
Άλλωστε δεν είναι ανάγκη ούτε εσύ να συζητάς για ρούχα, παπούστια κλπ, αλλά ούτε και η φίλη σου για ρολόγια. Ο καθένας έχει τις δικές του αδυναμίες-χόμπυ και άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να του '"επιβάλουμε" αυτό που αρέσει σ᾽εμάς.