dsmlogger και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexspat στις Μάιος 29, 2015, 23:17:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αλέξη στην Ελβετία είσαι;;
Παράθεση από: bost στις Μάιος 24, 2015, 13:04:53 μμSeiko Weekend (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιλαμε οτι απο κοντα ειναι ΤΟ μαγικο ρολοι!Παρα παρα πολυ ωραίο, φοβερο το λευκο του. Πιο ωραιο απο το δικο μου αν και πιστευω οτι θα μπορουσα να τα εχω και τα 2 άνετα! Η συνηθισμενη ατακα "δειχνει πολλαπλασιας αξιας απ'οτι κοστιζει" ,εδω ταιριάζει γάντι!
Seiko Weekend (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 30, 2015, 15:52:09 μμΠώς μπορω να το παραγγείλω σε 40άρι?
... Νικόλα αν θέλεις 40αρι να πάρεις Rolex ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σήμερα φόρεσα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...στην κοπέλα μου.Θα της το δανείσω για μια εβδομάδα (κινδυνεύοντας μέχρι και να χάσω την κυριότητά του), με την ελπίδα να την κάνω ωρολογόφιλη. Να δούμε αν θα πιάσει...
Παράθεση από: capt-dim στις Μάιος 30, 2015, 23:44:27 μμ... Νικόλα αν θέλεις 40αρι να πάρεις Rolex ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Mόνο η Rolex βγάζει κανονικά ρολόγια , για αυτό οι υπόλοιποι κοιτάνε με τα κυάλια....
... Πραγματικά είσαι σωστός, μόνο η Rolex βγάζει diver ρολόγια για να βουτάνε οι μάνατζερ, δικηγόροι, τραπεζικοί κλπ στα γραφεία τους... Η Seiko βγάζει diver ρολόγια εργαλεία για να τα βουτάς στην θάλασσα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 30, 2015, 15:52:09 μμΠανέμορφο Χαρη!
Παράθεση από: capt-dim στις Μάιος 30, 2015, 23:59:10 μμ ... Πραγματικά είσαι σωστός, μόνο η Rolex βγάζει diver ρολόγια για να βουτάνε οι μάνατζερ, δικηγόροι, τραπεζικοί κλπ στα γραφεία τους... Η Seiko βγάζει diver ρολόγια εργαλεία για να τα βουτάς στην θάλασσα....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)προτιμώ την 1η κατηγορία από την 2η, κι ας μην είμαι τίποτα από αυτάτην βρίσκω πιο λογική
......και να δώσει κανείς για μία εβδομάδα το sub του και ειδικά σε γυναίκα!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.