0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερες....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: bost στις Μάιος 15, 2015, 09:10:58 πμΧαρμα οφθαλμων! Καλοφορετο με υγεια,ειναι υπεροχο κι απο τις καλυτερες επιλογες σε 6R15!
Καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλημέρα σας και καλό Σ-Κ σε όλους... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Μάιος 16, 2015, 09:31:48 πμΠαράθεση από: gkblues στις Μάιος 16, 2015, 09:18:34 πμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 16, 2015, 01:46:37 πμΑλεκο,αν θυμαμαι καλα εχεις και ενα 5αρι ,σε αυτο το στυλ?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά .......Γιωργοςοχι οχι...δεν εννοεί αυτό Γιώργο μου.....αυτό εννοεί .....έχω αρκετούτσικα χαχαχα...καλημέρα φίλε ωπ λαθος εκτίμηση φιλεSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 16, 2015, 09:18:34 πμΠαράθεση από: george_ στις Μάιος 16, 2015, 01:46:37 πμΑλεκο,αν θυμαμαι καλα εχεις και ενα 5αρι ,σε αυτο το στυλ?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά .......Γιωργοςοχι οχι...δεν εννοεί αυτό Γιώργο μου.....αυτό εννοεί .....έχω αρκετούτσικα χαχαχα...καλημέρα φίλε
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 16, 2015, 01:46:37 πμΑλεκο,αν θυμαμαι καλα εχεις και ενα 5αρι ,σε αυτο το στυλ?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά .......Γιωργος
Αλεκο,αν θυμαμαι καλα εχεις και ενα 5αρι ,σε αυτο το στυλ?
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 16, 2015, 01:46:37 πμΑλεκο,αν θυμαμαι καλα εχεις και ενα 5αρι ,σε αυτο το στυλ?ναι καλά θυμάσαι..ένα μαύρο...αλλά οι διαφορές είναι χαοτικές ...αλλά όντως μοιάζει Γιώργο....Την καλημέρα μου
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.