0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σας ...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα στην όμορφη παρέα Παρασκευή.....αισιόδοξη...δημιουργική ...με ένα απολαυστικό ΣΚ, μερικά κλικ μακριά
Καλημέρα και από μένα, εξαιρετικό το seiko όντως!Σήμερα ήρθε μετά από μεγάλη αναμονή και ένα εξαιρετικό zulu από τον ebay seller ...goodcheapman (ξέρω, ξέρω..). Άνετο, heavy duty hardware, μοναδικό σχέδιο, γυαλιζει πολύ ωραία στο φως(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Μάιος 15, 2015, 11:02:17 πμΚαλημέρα και από μένα, εξαιρετικό το seiko όντως!Σήμερα ήρθε μετά από μεγάλη αναμονή και ένα εξαιρετικό zulu από τον ebay seller ...goodcheapman (ξέρω, ξέρω..). Άνετο, heavy duty hardware, μοναδικό σχέδιο, γυαλιζει πολύ ωραία στο φως(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1Πολυ ωραιο λουρι!
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 15, 2015, 12:38:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θέλεις τόνο αλλα δεν έχεις τα λεφτά;Το baby τόνος ή το monster tuna σου φαίνονται κάπως;Κάνε το 007 που σίγουρα έχεις τόνο .(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στο wus επικρατεί μία μικρή φρενίτιδα με αυτό το κάλυμμα...dragonshroud νομίζω το λένε;
Ομορφο πακετο.Πληροφοριες για το ρολοι?
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 15, 2015, 18:00:11 μμΣτο wus επικρατεί μία μικρή φρενίτιδα με αυτό το κάλυμμα...dragonshroud νομίζω το λένε; Ναι,Είναι καλό , μπαίνει βγαίνει εύκολα, δεν είναι μόνιμο αποτέλεσμα βίδες κτλ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.