0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PK73 στις Απρίλιος 11, 2015, 13:48:38 μμΧρόνια πολλά σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΩραίος
Χρόνια πολλά σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλη Ανασταση σε ολους.imgurl
Παράθεση από: chris5 στις Απρίλιος 11, 2015, 22:22:27 μμΚαλη Ανασταση σε ολους.imgurlΜου πεφτει το σαγονι με αυτη την ρολογαρα!!!
Μια με την αγαπη μου..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κ μια για να μην αδικησω το ρολοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Αγγελος στις Απρίλιος 12, 2015, 12:09:44 μμΜια με την αγαπη μου..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κ μια για να μην αδικησω το ρολοι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φανταστικό ποστ....σκύλος κούκλος.....ρολόι ...από τα πιο όμορφα για τα γούστα μου Ω seamaster ever...και το λέω χρόνια....Να τα χαίρεσαι Αγγέλε μ...Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα....
Χριστός Ανέστη σε ολους μας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 12, 2015, 13:29:46 μμΧριστός Ανέστη σε ολους μας(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΜερακλή μου εσύ ♡♡♡♡♡♡♡ Τις θερμότερες ευχές μου Γιώργο....ρολόι στα καλύτερα του...με φαγητό ΑΑΑ.....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.