0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρόνια πολλά σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 11, 2015, 16:46:36 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Απρίλιος 11, 2015, 16:40:54 μμΠολύ ωραίο το GMT Χάρη! Πιστεύω αν βάλεις και παραπάνω χρώματα στα νάτο,θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο με την coke στεφάνη! Σ᾽ευχαριστώ πολύ!Στα ΝΑΤΟ είμαι καινούργιος και σε αυτή φάση δε θέλω να βάλω πάνω από ένα χρώματα. Προτιμώ τα μονόχρωμα.Όσο για την coke στεφάνη, πριν το πάρω δεν τρελλαινόμουν για την pepsi και σκεφτόμουν να βάλω άμεσα την coke. Με το που το πήρα στα χέρια μου άλλαξα γνώμη. Μου αρέσει πολύ έτσι όπως είναι.....το χειμώνα πρώτα ο Θεός θα το ξανασκεφτώ.Χαχα...με πρόλαβες πριν την τροποποίηση που έκανα από coke σε pepsi Και για μένα η pepsi είναι καλύτερη γιατί δίνει ζωντάνια στο ρολόι...εξάλλου δεν μπορώ και την μαυρίλα ως γνωστόν Λοιπόν θα βάλω στόχο στο εγγύς μέλλον να σε κάνω να κολλήσεις με τα πολύχρωμα νάτο...χαμός θα γίνει(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ελλάς στις Απρίλιος 11, 2015, 16:40:54 μμΠολύ ωραίο το GMT Χάρη! Πιστεύω αν βάλεις και παραπάνω χρώματα στα νάτο,θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο με την coke στεφάνη! Σ᾽ευχαριστώ πολύ!Στα ΝΑΤΟ είμαι καινούργιος και σε αυτή φάση δε θέλω να βάλω πάνω από ένα χρώματα. Προτιμώ τα μονόχρωμα.Όσο για την coke στεφάνη, πριν το πάρω δεν τρελλαινόμουν για την pepsi και σκεφτόμουν να βάλω άμεσα την coke. Με το που το πήρα στα χέρια μου άλλαξα γνώμη. Μου αρέσει πολύ έτσι όπως είναι.....το χειμώνα πρώτα ο Θεός θα το ξανασκεφτώ.
Πολύ ωραίο το GMT Χάρη! Πιστεύω αν βάλεις και παραπάνω χρώματα στα νάτο,θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο με την coke στεφάνη!
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 11, 2015, 16:30:14 μμτι όμορφα τα rolex+NATO
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 11, 2015, 16:30:14 μμΠολυ ομορφο Χαρη!! Θα παραπονεθω ομως γιατι αντιγραφεις την αντιγραφη!!! Χαχαχαχαχα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλη Ανασταση!!!!Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 11, 2015, 17:25:35 μμΠαράθεση από: charisps στις Απρίλιος 11, 2015, 16:30:14 μμτι όμορφα τα rolex+NATOthanks!!Είμαι στα ίχνη ενός ίδιου χρώματος ΝΑΤΟ με τη στεφάνη...
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 11, 2015, 19:46:03 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 11, 2015, 17:25:35 μμΠαράθεση από: charisps στις Απρίλιος 11, 2015, 16:30:14 μμτι όμορφα τα rolex+NATOthanks!!Είμαι στα ίχνη ενός ίδιου χρώματος ΝΑΤΟ με τη στεφάνη...Μου αρέσουν τα μονόχρωμα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.